2777
2789
عنوان

بچه کوچیک شب بیدار دارین

105 بازدید | 6 پست

تاحالا شده با همسر در خلوت بوده باشین بچه ها ناگهانی درو باز کنن چیکار کردین دخترم هشت سالشه گاهی خیلی سوال پیچم می‌کنه نمی‌دونم چی بگم واقعا دچار خجالت میشم

چی میپرسه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه وقتی بیداره انجام میدین 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه کوچیک که دارم .اونم دوتا.. ولی تاحالا همچین اتفاقی که میگی فعلا نیفتاده برام.. 

سعی کنین با احتیاط بیشتر رفتار کنین جلوی بچه.. 

به روحیه اش لطمه میخوره.. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

این سوال خیلی شخصیه 

در مورد مشکل خودتون در اتاقو قفل کنین

وبه بچه آموزش بدین قبل ورود به هر اتاقی باید در بزنه و اجازه بگیره

در باره ی سوالاتشم تا جایه ممکن باید پاسخ بدین 

چون اگه شما پاسخ ندین جایه دیگه دنبال پاسخ سوالاش میگرده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔