2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره درس بخونی یا نه

در حالت کلی میگم 

ادم میتونه سال دوازدهم که درساش اون همه سنگینه برا تست اینا هم راحت بخونه و قبول شه ؟

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
بله

۱۴۰۲ که کنکورش احتمالا عمومی حذفه

گفتن اگر عمومی حذف شه سوالات تخصصی عمیق تر طرح میشه

دیگه شما خودت حساب کن کنکور۹۹ و ۱۴۰۰ اگه عمیق بود پس ۱۴۰۲ قرار چه باشه 

پس خودشون گفتن سخته ولی اگه سخته واسه همه همینطوره

اینم در نظر بگیر که گفتن ۱۴۰۲ قراره تاثیر معدل ۶۰درصد قطعی بشه یعنی تاثیر نهایی بیشتر از کنکوره و نهایی هم حتی سخت طرح میشه 

بیا این ساندیس با طعم خون رو بگیر ولی دیگه روی من ریپ نزن.

۱۴۰۲ که کنکورش احتمالا عمومی حذفه گفتن اگر عمومی حذف شه سوالات تخصصی عمیق تر طرح میشه دیگه شما خود ...

اره والا بدبخت شدیم 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
دقیقا حرفم درست بود . رتبه یک کنکور ۵۰ زد چون خونده بود . پست اگه سخته واسه همه سخته

شما گفتی اگه بخونی واست سخت نیست رتبه یک کنکور واسه بالای نود رفت که ۵۰زد و خودش گفت اقا سخت بوووود

ربطی نداره مثل کنکور پارسال که ریاضیش سخت که نه فوق سخت بود و حتی رتبه یک کنکور ۵۰زد

عزیزم پارسال نسبت به ۹۹حتی میشه گفت سخت تر بود...مغهومی تر بود..ادبیاتش مفهومی بود..

زیستش همینطور..

سیمیش نسبت به ۹۹بهتر بود فقط وگرنه حالا۹۹ی ک گندش میکنن میزان سختی ۱۴۰۰بیشتر بود ولی خب ۹۹سخت ترین شد از نظرها

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
عزیزم پارسال نسبت به ۹۹حتی میشه گفت سخت تر بود...مغهومی تر بود..ادبیاتش مفهومی بود.. زیستش همینطور. ...

خب مگه کسی کتمان کرد؟

۹۹ سخت بود واسه بچه ها چون شوک بود براشون یهو کرونا اومد و بعدشم هعی حرف از تعویق و عدم تعویق دوباره تعویق کسی انتظار نداشت از کنکور۹۸ که ابکی بود یهو بپره رو اون شیمی فوق العاده سخت و وقت گیر

وگرنه کسی نگفت ۱۴۰۰ سخت نبود ولی بچه ها میدونستن دیگه قرار نیست با کنکود اسون و حتی متوسط روبه رو باشن