2777
2789
عنوان

خیلی مهم

57 بازدید | 7 پست

مردم آنگاه كه ظالم را ببينند و او را باز ندارند، انتظار مى رود كه خداوند همه را به عذاب خود گرفتار سازد.

واقعا این حدیث رو این روزا میبینیم

یه سریا میگن زندگی مردم به ما مربوط نیست و وقتی کاراشون بهمون اسیب نزنه نمیتونیم تو کاراشون دخالت کنیم نمونش حمایت از ال جی بی کیو

احساس میکنم این کرونا و هزارجور بیماری و بلای دیگه به خاطر این بی تفاوتی های ما نسبت به همدیگس و در واقع ما نسبت به هم مسئولیم خیلیم مسئولیم.

همچنان امیدوار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو داخل خونه ها ،بین خانواد ه ها همه فکر خودشونن .‌چه انتظاری از جامعه به این بزرگی داری؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو داخل خونه ها ،بین خانواد ه ها همه فکر خودشونن .‌چه انتظاری از جامعه به این بزرگی داری؟ 

الان اینطوری شده به هرحال نتیجشم داریم میبینیم

بدتر از این هاهم میشه

همچنان امیدوار

الان اینطوری شده به هرحال نتیجشم داریم میبینیم بدتر از این هاهم میشه

نه از ۲۰ سال قبل تا الان همین بود.‌ الان اینطور نشده .

از زمانی که مادربزرگم جوان بود الان ۸۰ سالشه . همه تو خونه خودشون داخل خونه هاشون فکر خودشون بودن . و فقط خودشون مهم بودن . حتی مامان و خاله های خودم .

حتی عموهام . که میشن خانواده پدریم و‌....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

[QUOTE=237049271]نه از ۲۰ سال قبل تا الان همین بود.‌ الان اینطور نشده . از زمانی که مادربزرگم جوان بود الان ۸۰ سالشه منظورم از الان  دهه هشتاد به بعد هستش البته

فقط کافیه اخبار مربوطه رو دنبال میکنی کاملا واضحه

۲۰سال پیش هیچ وقت به این شدت ال جی بی... حمایت نمیشد

همچنان امیدوار