تو تاپیک قبلیم هست که گفتم یه دفگی باد کرده تو خواب
اصلا موقع خوابید خوب بود
بعد تو خواب گریه کرد یکی دو ساعت بعدش رفتم سراغش دیدم خیلی شدید ورم کرده
پشه ای هم پیدا نکردم اما در تراس باز بود
حالا چیکا کنم
امروزم یکم خوابید بادش اما کامل نخوابیده شوهرم میگه ببریم دکتر چیکا کنم؟؟؟؟
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
بچم نمیتونه حرف بزنه که بگه درد داره یا چطوری اینطورش شده
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
من یه بار پشه لب بالاییم رو نیش زده بود یعنی جوری ورم کرده بود انگار پوستش میخواست بترکه دو روزی طول ...
تو این دوروز به مرور کم تر شد؟؟
الان از دیشب تا الان یکم خوابیده ورمش
ببین من نمیدونم نیش زده یا نه
در تراس باز بود ممکنه اومده باشه تو
دقیقا بچه منم یه جوری باد کرده ک میگم خوبه نترکیده