2777
2789
عنوان

ازدواج یعنی چی ؟😐

649 بازدید | 10 پست

چرا برعکس شده زندگی ها 

مگر وقتی آدم ازدواج کرد نباید با همسرش پایه باشه با هم رفیق باشن تو لحظات سخت کنار هم باشن و سختی ها رو باهم حل کنن و تو شیرینی های زندگی هم با هم بخند و شاد باشن و تا جایی که میتونن به همدیگه کمک کنن 😕حالا چرا عوض شده همه چی اگر کسی شوهرش بگه یه کاری رو برام انجام بده خانم بهش بر میخوره قهر میکنه 

به نظر من ازدواج نباید آدم ها رو محدود کنه ر با همسرت تو ازدواج پایه نباشی هم خودت پیر میشی و هم رابطتت به سردی می‌ره والا بعضی وقتا تو زوج ها یه چیز هایی میبینم که شاخ در میارم واسه به چیز های کوچیک می‌خوام رابطه هاشون بهم بزنن تاپیک های پر بازدید خوندم اصلا متحول شدم انگار که معنی ازدواج واسم غریبه شده بود فکر کنم واسه همین به همین راحتی خانواده ها از هم پاشیده میشه و زن و مرد از هم جدا میشن و برای همین ازدواج های قدیمی بادوام تر بود نظر شما چیه ؟

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇
۶ساله ازدواج کردم هنو نمیدونم🤭

چیو نمی‌دونید 🤣

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مادر من جونشو برا بابام میده بابامم. همین طور. دختر عمو پسر عمو بودن.  سنتی. فامیلی☺😊❤.  عاشق همن. انقدر بهم اعتواد دارن که بابا یسال رفت مالزی کار کرد اصلا مادرم یلحضه هم بش شک نکرد❤❤❤

اوهوم صبور بودن خیلی مهمه بنظرم تو ازدواج های الان 

هم اینکه طلاق تقریبا عادی شده خیلی بده 

کاش مثل قدیمی ها یکم صبر و حوصله مون رو بالا ببریم

و تا تقی ب توقی خورد نگیم نمیخاییم دیگه

یکی باید ب خودم بگه🤣🤣🤣البته منم دارم رو خودم کار میکنم 

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊
مادر من جونشو برا بابام میده بابامم. همین طور. دختر عمو پسر عمو بودن.  سنتی. فامیلی☺😊❤.  ...

چقدر شیرین 🥺ایول من به خانواده شما افتخار میکنم 😍❤️

ب اینم توجه کن ک خیلی وقتا ازدواجایی بودن ک زن داخلش کتک می‌خورده فوش می‌خورده و ... و حق و حقوق عادیش مث تحصیل و کارم دس شوهر بوده ولی از ترس ابرو یا ب خاطر حق طلاق نداشتن باید ی جهنم رو تحمل میکرده 

خیلی از اینایی ک الان طلاق میگیرن بچه هایی هستن ک ب زور خانواده تو سنین کم شوهر داده شدن 

●~○

سلام 

قدیما (که والدین فعلی یا پدر بزرگ و مادربزرگ فعلی نامیده میشن) از ترس آبرو طلاق نمیگیرفتن 

وگرنه قدیما خیلی مشکلات بیشتری بوده از لحاظ اخلاقی در یک ازدواج برای همینه که بچه های مریض تربیت کردن که تو سطح جامعه شاهدشون هستید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)