2777
2789

درد مقعدی داری؟ خونریزی؟ تورم و التهابی چیزی داری؟ 

در کل هنوز که اَوَلاشه رژیم غذاییت رو اصلاح کن تا یوبس نشی یوبس شدید در دراز مدت جز هموروئید و بواسیر تا سر حد سرطان خدایی ناکرده پیش میره لطفا جدی باش 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درد مقعدی داری؟ خونریزی؟ تورم و التهابی چیزی داری؟  در کل هنوز که اَوَلاشه رژیم غذاییت رو اصلا ...

درد مقعد موقع دفع داشتم ولی الان نه 

خونریزی نداشتم 

احساس میکنم یکم التهاب داره برای همین میترسم 

درد مقعد موقع دفع داشتم ولی الان نه  خونریزی نداشتم  احساس میکنم یکم التهاب داره برای هم ...

چند مدته؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
سه روزه احساس میکنم التهاب داره

3 روز؟ 3 روز چی! 3 روزه یبوستی؟ یا که کلا 1 بار یوبس شدی و 3روزه میگذره؟ سابقه داشته قبلا؟ 

این التهاب به خاطر فشار زیاده ولی جای نگرانی به اون صورت نیسش سلول های روده زود ترمیم و تکثیر میشن 

از 3 روز پیش تا الان دردت کمتر، بیشتر شده یا تغییری نکرده؟ 

اگه ادامه دار شد برو معاینه وگرنه اگه درد کمتره جای نگرانی نیسش التهاب میخوابه 

شیاف آنتی هموروئید برای رفع التهاب خوبه 

3 روز؟ 3 روز چی! 3 روزه یبوستی؟ یا که کلا 1 بار یوبس شدی و 3روزه میگذره؟ سابقه داشته قبلا؟  ای ...

از بچگی یبوست داشتم ولی چندین سال دیگه نداشتم تا اینکه یک ماه پیش یبوست گرفتم و خوب شد ولی دوباره سه چهار روزه که یبوست گرفتم و امروز دفع شد 

از بچگی یبوست داشتم ولی چندین سال دیگه نداشتم تا اینکه یک ماه پیش یبوست گرفتم و خوب شد ولی دوباره سه ...

بدنت کم آبه 

با دکتر داخلی مشورت کن 

هم ورزش لازمه هم آب زیاد بنوشی هم میوه و سبزیجات مصرف بشه 

اسفناج لبنیات و سیر و پیاز خام و فلفل رو به مدت 1 ماه مصرف نکن 

شربت ملین یه روز در میان 1 قاشق که اینا رو پزشک باید تجویز کنه شما فقط رژیم غذاییت و سبک زندگی رو تغییر بده اگه تاثیر نذاش لازمه دکتر بری همین که درد و خونریزی نداری جای نگرانی نیسش حل میشه