2821
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

98 بازدید | 6 پست

سلام بگید چیکارکنم مامان ندارم و برای داییم مادربزرگمو خاله هام نوبارعروس بردند وبه من نگفتند خیلی دلم گرفته چرامنوآدم حساب نمیکنن یعنی من غریبه ام😔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپيك هات رو ديدم ازدواج كردى  شايد دخترها رو نگفتن فقط بزرگ تر رفتن منظورم دخترخاله ها و دختر ...

نه هیچوقت آدم حسابم نمیکنن شوهرم میگه دیگه اونا هیچکیه تونیستن  مامانت مرده واقعا دلم میگیره من هیشکی ندارم فک میکردم اونارودارم

نه هیچوقت آدم حسابم نمیکنن شوهرم میگه دیگه اونا هیچکیه تونیستن  مامانت مرده واقعا دلم میگیره من ...

به نظرم بذارشون كنار اينطورى فقط به غصه دارى ولى وقتى بخواى رفت و امد كنى هميشه يه موضوعى براى ناراحتى هست 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
به نظرم بذارشون كنار اينطورى فقط به غصه دارى ولى وقتى بخواى رفت و امد كنى هميشه يه موضوعى براى ناراح ...

اره اونطوری بهتره ولی مادربزرگم مریضه مجبورم برم احوالشوبپرسم بعدعروسی داییم چندماه دیگه برم مجبورم اینارو من وظایف خودمو خوب انجام میدم ولی دلم هربارمیشکنه خاله بزرگم باهام خیلی بدرفتارمیکنه دلمومیشکنه میدونی من دستم توتزیینات خیلی خوبه دوسداشتم وسایل داییم عیدیاشو من تزیین کنم ولی به من اصلا تعارف نکرد بیا درستش کنیم هربار ب ب یکی ازمن کوچکتر گفته دلم خیلی شکسته 

عزیزم به یه ورت نباشه دایی وخاله کی هستن مامانت اولویت اول وآخرت بودروحش شادبرای اینکه اذیت نشی فکرکن اصلانیستن وقتی بهت احترام نمیزارن توهم بی خیال شومگه دنیاچندروزه که نصفشودرگیراین چیزاباشی دوتادوست واقعی ازفامیل عوضی بهتره بخدا

2828
2791
2779
2792