بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اتفاق عجیبی نیوفته طلا میتونه تا محدوده ١٧٠٠ هم بره
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم
چیشد یهو گرون شد؟با بدبختی یک میلیون جمع کرده بودما😑😑😑🤐🤐🤐😂😂
شاید چون نیت کردی طلا بخری رفته بالا(:
نمی دونم,,یا واکنش نشون داده به گرونیای اخیر,ک میتونه باز بیاد پایین
یا طبق چارت,دوساله داره تو محدوده ١٢٠٠ درجا میزنه ک وقتشه یه شتاب بگیره
باید منتظر موند!
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱