2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

230 بازدید | 7 پست

هفت ساله متاهلم با عشق ازدواج کردم بدون ذره ای عقل و الان هیچ عشقی برام نمونده و کلی پشیمونی. چن روزه خیلی ذهنم درگیر ده سال پیش شده که ی موردی که پسر خوب و معقولی بود بهم گفت علاقه داره بهم ولی من از سر غرور و لجبازی گفتم قصد ازدواج ندارم چن وقت بعدم گفتم حسی بهت ندارم اما همش منتظر بودم بیاد خواستگاری ولی نیومد و کلی هم دلخوری بینمون پیش اومد الان همش فک میکنم اشتباه از من بود که از خودم روندمش خیلی مورد مناسبی بود و واقعا منو دوس داشت اون موقع فک میکردم شرایط ازدواجو نداشتم ولی باید بهش میگفتم که چی میخوام و چرا میگم قصد ندارم شاید... مثل خوره این فکرا افتاده تو سرم دارم دیوونه میشم که اگه غرور و لجبازی و بچه بازی نبود شایدالان کنارش خوشبخت تر بودم.همش دنبال ی خبری ازش هستم ولی نمیدونم برا چی اصن. میدونم گذشته ها گذشته اصن نمیدونم بعد ده سال چرا این فکرا اومد سراغم. چطور از این فکرا راحت بشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته دیگه !

نمیشه کاریش کرد بهش فک نکن 

ب چسب ب شوهرت سعی کن از نو بسازی زندگی تو و دوباره بهش علاقه پیدا کنی 

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی روبه دیگری دادن😅💔🥀
گذشته دیگه ! نمیشه کاریش کرد بهش فک نکن  ب چسب ب شوهرت سعی کن از نو بسازی زندگی تو و دوباره ب ...

میدونی چون همکلاسیم بود همش میترسیدم خانوادم بگن رفتی شوهر پیدا کنی یا درس بخونی ی دلایلم این بود نه گفتم

میدونی چون همکلاسیم بود همش میترسیدم خانوادم بگن رفتی شوهر پیدا کنی یا درس بخونی ی دلایلم این بود نه ...

الان دیگه ب نظرت ممکنه بهش برسی؟😕

بش فک نکن عزیزم 

ذهنتم درگیر نکن 

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی روبه دیگری دادن😅💔🥀