بچه ها تو خونمون دیشب طبقه چهارمون دعواشون شده بود و من خواستم برم ولی مادرم نمیزاشت دختر میشناختم چندبار تو حیاط،باهاش حرف زده بودم بعد کلی صدا گریه وجیعش میومد یه یکساعت بعدش اورژانس همون فوریت پزشکی امدن من صدای اژیر شنیدم از پنجره دیدم اومدم داخل مجتمع ما بعد چون برادرم تو فوریت پزشکی هست صبح اومده میگه صبح چهارم واحد شیش دختره مرده وشوعرش با گوشکوب زده تو سرش از مرکز ما اومدن وای از صبح حالم بده کاش میزفتیم پادر میانی
همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیاتمیتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن
اینجور مواقع اگه جلو هم نمیرین زنگ بزنین بیان آشغالای وحشی رو جمع کنن پاچه زن و بچشونو نگیرن لطفاااااا
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
واقعا نمیدونستیم اینقدر اوضاع حاد خیلی دعوا میکردن الان همه مجتمع میگن کاش زنگمیزدیماورژانس اجتماع ...
بچه داشت ؟ یکساعت جیغ میزد؟! معلومه نرمال نبوده دعوا
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
دختر جوان بیخود وبی جهت مرد الهی که پدر ومادرش از خونش نگذرن تو قانون ت.خ.م.ی.تخیلی ما باید دیه نصف مرد پرداخت بشع بعدطرف اعدام بشه حدود ۵۰۰ ملیون اینم دختر پدرش دستشون خالیه
همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیاتمیتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن
متأسفانه نمیان. میگن دعوای خانوادگیه و داخل خونهس برای همین نمیان.
پلیس نمیاد؟
دختر جوان بیخود وبی جهت مرد الهی که پدر ومادرش از خونش نگذرن تو قانون ت.خ.م.ی.تخیلی ما باید دیه نصف ...
خیلی متاسف شدم واقعا کاش همه مون ساده نگذریم در این جور مواقع حداقل به پلیس ۱۱۰ یا اجتماعی زنگ بزنیم چون حتی یه دعوای زن و شوهری ساده هم میتونه به این جور چیزا ختم بشه.