pgholami مدیر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 2768 عنوان بیاین😞😞 | مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست منو مادرشوهرم تازه دعوامون شد از جایی ک منو اون باهم حرف نمیزنیم تازه ی حرفی زد ک فککردم بامنه منمپیام دادم شوهرم گفتم اینو گفت اینم زنگ زد مامانش گف توفلان حرف زدی گف من بازن تونبودم بایکی دیگه بودم درحالی ک دریتم گف بامن نبود ..منم رفتم پیشش معذرت خواهی کنم خودش و زد دادوفریاد و وسایلارو شکیت الان ناراحتم چیکار کمم 1401/02/22 | 13:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_نرگسی عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 238 بنظرتون آهش منو میگسره...حالا نمیدونم شوهرم بفهمه چیکار کنه اخه دست بزن داره😐 اگه عذ خواهی کردی دیگه عذاب وجدان نگیر.ب همسرتم بگو عذر خواهی کردم از مادرت. دیگه اخه کاری نمیشه کرد.. سو تفاهم شده دیگه .
pgholami مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 2768 ماشین ریش تراش شکوند از این جهت مطمعنم شوهرم میفهمه ک خودشوزد و واویلا ایندفعه حتما کارموت ب طلاق میکشه😐
pgholami مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 2768 اگه عذ خواهی کردی دیگه عذاب وجدان نگیر. ب همسرتم بگو عذر خواهی کردم از مادرت. دیگه اخه ... خیلی دلم گرفته زن بدبخت خودشو بخاطر هیچ و پوچ بزنه..واقعا آهش زندگیمو میگیره😪
pgholami مدیر استارتر عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 2768 باماشین ریش تراش میخواس موهاش صفرکنه برادرشوهرم ازش گرفت شکستش..🤣این ی قلم تو کتم نمیره واقعا..اخه باموهاش چیکارداست