2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دارن میگن از الان بخونیم قبول میشیم😂🤦🏻‍♀️ من که پشت کنکور میمونم ،نهایی رو هم با بدبختی دارم ...

حتما شرایطشو داری من اگ بمونم دیوونه میشم دیگم 

گفتم ک افسردگی دارم 

و بعدش من نهاییمو با ۱۹/۴۵ پاس کردم

اگه از همین ساعت ۱۲ساعت مفید بخونی و الکی وقتتو هدر ندی اره میشه  خدارو چه دیدی شاید فرهنگیانم ...

من چهار ماهه از درسام دور شدم از کتابام میترسم 

جدی دارین میگین اخه من امید ندارم    ؟؟؟😭😭

حتما شرایطشو داری من اگ بمونم دیوونه میشم دیگم  گفتم ک افسردگی دارم  و بعدش من نهاییمو ب ...

قطعا پشت کنکور موندن واسه هرکسی سخت و عذاب اوره

ناامید نشو ،الان اون قسمت هایی که مهمتر هستن رو بخون ،پایه رو ولش کن چون فک نکنم چیز زیادی یادت بیاد ،مباحث مهم دوازدهم رو بخون ،همین دوازدهم رو بلد باشی حتی تا ۲۰ هزار هم میتونی بیاری

باید تحقیق کنی بدونی سوال های کدوم بخش ها رو میشه راحت زد ،مثلا تو ریاضی اگه سوال احتمال اومد نباید بزنی چون فقط اونایی که درصد بالا میخوان میرم سراغ این سوال ،ولی مثلا تست های حد خیلی خوبن و راحت حل میشن

یا مثلا تو عربی فک کنم چهل درصد فقط واسه ترجمه هستش ،فقط ترجمه بخون و اینکه متن ها رو حتما ی دور روخونی کن چون ی سوال به اسم ضبط حرکات میاد که راحت میشه زد ،چهار درصد هم غنیمته 

با حفظیات شیمی هم فک کنم ی ۲۰ درصدی بشه زد

راستی سنجش شرکت کردی؟میگن معمولا سنجش مدل سوالای کنکور رو لو میده ،باعث میشه آشنا بشی باهاشون

راستی اگه ی موقع قبول نشدی هم خودتو ناراحت نکن ،دنیا که به آخر نرسیده فوقش شوهر میکنیم ،اصلا فوق فو ...

من درسم خیلی خوب بود خانوادم کلا پزشکن و منم افسردگی شدید گرفتم دوساله پشت کنکورم تا نصفه میخونم و دیگه ول میکنم‌میخوام امسال برم ازاد مامانم میگ بخون یه چیزی قبول بشی من هرروز دارم گریه میکنم و و نمیتونم درس بخونم