2777
2789
عنوان

شما بگید اینهمه پول از کجا اومده؟

414 بازدید | 7 پست

من وقتی با شوهرم ازدواج کردم ، شرایط مالیه خانوادش متوسط رو به پایین بود ، حتی توانایی نداشتن یه انگشتر برام بخرن، تمام هدایا و پولا و طلاهای عروسیمم برداشتن ! 

شوهر منم تو کشتیرانیه ، حقوق خوبی داره ، رفته رفته که اوضاع مالیش خوب شد و حقوقش بالاتر رفت ، وضع مالیه خانوادش هم خوب شد ، دیگه در حدی که دوتا خونه گرفتن ، بالا شهر ، تمااااام اسباب و مبلمان و وسایل خونه رو کلا ریختن دور و از نو گرانقیمتشو خریدن، دوتا دوتا ماشین خریدن ، مسافرتهای خارجی ، طلا و .....

شوهرم میگفت خواهرش تو یه شرکت کار میکنه ، حقوقش به دلاره و ماهی چهارصد پونصد میلیون حقوق میگیره ! 

بعد دیگه به حدی رسید که میگفت من از خواهرم قرض میگیرم!!!!!

اوایل باور میکردم ، بعد یه روز خودش اعتراف کرد که کمک کرده خانوادشو ولی نه در حدی که من فکر میکنم !!! و گفت تمام این کارارو خواهرش انجام داده ! 

شما باشید باور میکنید!

حالا من با کمک به خانوادش مشکلی ندارم ، ولی خانوادش کاری کردن که این از زن و زندگیش سرد بشه ، و ببره برای اونا خرج کنه ! الان نه خونه داریم ، نه پس انداز !

ولی کلا زندگیه اونارو دگرگون کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ پسری از خونه و ماشین خریدن برای خودش نمیزنه بره برای خانواده اش بخره یعنی هیچ آدمی 

والا پدر مادر هم نمیان خودشون برن مستأجری خونه خودشون رو بدن به بچشون چه برسه بر عکسش 

اون هم اون همه پول که شما میگین رو یعنی شوهر شما داده اصلا امکان نداره

اگه واقعا وضع خواهرش خوبه چه اشکالی داره به برادرشم کمک کنه

به همسرت بگو باخواهرش صحبت کنه یا قرض بگیره شما هم خونه و ماشین بگیرین

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

چیکار می کنه ماهی پونصد میلیون بهش میدن؟  احتمالا جایی سرمایه گذاری چیزی کردن که نمیخوان شما بدونی یا زمینی چیزی داشتن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!