2777
2789
هیچ وقت هیچ وقت خودتو سرزنش نکن ک بگی من براش کم گذاشتم یا اینکه مشکل من بوده مشکل اونه ک لیاقت ندار ...

درسته میدون چی میگه میگه من این کارا رو میکنم تو هم مثل من مشی منم هميشه میگم ن میگه دوست داری بمون دوست داری برو هرچی بخوای نوکریت رو میکنم

سکوت سرشار از ناگفته هاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه سیاست داشتم ک این نبودم

عزیزم... این زندگی فایده ی نداره خب جایی موندی ک ارزش برات قائل نیست . ببخش منو انقد تند و بی رحم حرف میزنم ولی بخدا بخاطر خودت میگم . میگم بیشتر جونیت هدر نره بیشتر از این بی احترامی نکنن بهت💔

زیاد اهمیت ندم 

خب اگ خودت با اینجور زندگی مشکل نداری میتونی بمونی بسوزی و بسازی . اینکه اهمیت ندی انگار ب خودت اهمیت ندادی  اگ میگی بخاطر بچم‌. هیچی از این بدتر نمیشه بچتم هم میتونه پیش خودت باشه بهترین زندگی رو بکنه

خب اگ خودت با اینجور زندگی مشکل نداری میتونی بمونی بسوزی و بسازی . اینکه اهمیت ندی انگار ب خودت اهمی ...

نمیدونم پسرمو بهم نمیده ی بار رفتم سر اون زنیکه هرزه رفتم خونه بابام اراد رو نبردم بخاطر اراد داشتم دیونه میشدم بخاطر اون برگشتم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست

سلام گلم خوبی  سه تا عکس بودن از حیاط خودمون چیدم 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
مرسی چقد خوشکلن شما خیلی مهربون هستین

قوربونت گلم 😘😘🥰🥰

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍