چه عللنی هم شماره رو سیو کرده🤦♀️ دوباره سعی کن بری سر گوشیش شماره رو برداری زنگ بزن ببین کیه
ی بار ک رفتم سراغ گوشیش شماره ی زنه توش بود زنه ترک بود اهل تبریز بهش گفتم دست از سرمون بر داره رفته بود بهش گفته بود شوهرمم تا دلت خواست کتکم زد میترسم بازم اون باشه
ی بار ک رفتم سراغ گوشیش شماره ی زنه توش بود زنه ترک بود اهل تبریز بهش گفتم دست از سرمون بر دار ...
شوهرت پولداره؟
اینبار خونه نمون برو خونه ی کسی تکلیفتو روشن کن و اگ ب توافق رسیدی تونست کنار بزاره این هوس بازیا رو ک برگرد اگرم ک نه تا قرون آخر مهریتو بگیر نفقه رو بگیر ازشم شکایت کن بخاطر اینکه خیانت کرده بهت بعدشم ولش کن طلاق بگیر تا اون ب بدبختی خودش بمونه. توام برو شاهانه زندگیتو بکن تا ببینیم کی ضرر میکنه اون یا تو!
شوهرت پولداره؟ اینبار خونه نمون برو خونه ی کسی تکلیفتو روشن کن و اگ ب توافق رسیدی تونست کن ...
ن والله هیچی نداره از دار دنیا ی خونه داره اونم مال بابا و مامان و خواهراشه دیگه هیچی نداره درآمد آنچنانی هم نداره ک بگم اونقد در آمد داره حداقل بخاطر اون بی منته
من آدم زشتی، نیستم بخدا خیلی هم بهش، محبت میکنم خیلی ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم دلم میگه اون زن ...
ببین قشنگم بحث تو نیست بعضی از مردا سیرمونی ندارن . هوس بازن و رو انتخاباشون مصمم نیستن . تو خیلیم قشنگی ندیدمت ولی میدونم ک قطعا اینجوریه درسته ت محبت میکنی بهش ولی این مردان ک سیرمونی ندارن. پس مشکل تو نیست عزیزدلم مشکل خودشه
من آدم زشتی، نیستم بخدا خیلی هم بهش، محبت میکنم خیلی ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم دلم میگه اون زن ...
هیچ وقت هیچ وقت خودتو سرزنش نکن ک بگی من براش کم گذاشتم یا اینکه مشکل من بوده مشکل اونه ک لیاقت نداره . اگه پایبند ب زندگیش بجای خیانت میومد باهات حرف میزد میگفت من این توقعات رو ازتو دارم تو برام کم میزاری ولی بجای حرف زدن رفت خیانت کرد. چون بی لیاقته چون بی مسئولیته چون وفادار نیست اینا همه اش مشکل از خودشه نه تو.!