2777
2789
من ی پسر دارم خانوادم هیچ وقت منو نمی‌خوان اگه برم ی مدت خوبه بعد باید برم براشون کار کنم بابام کلی ...

نگفتم طلاق اول پیشرفت کن خودتو اماده کن بعد مثلا برو یه حرفه یاد بگیر درامد داشتن برای خانم ها خیلی خیلی مهمهههه

چه عللنی هم شماره رو سیو کرده🤦‍♀️ دوباره سعی کن بری سر گوشیش شماره رو برداری زنگ بزن ببین کیه

ی بار ک رفتم سراغ گوشیش شماره ی زنه توش بود زنه ترک بود اهل تبریز  بهش گفتم دست از سرمون بر داره رفته بود بهش گفته بود شوهرمم تا دلت خواست کتکم زد میترسم بازم اون باشه

سکوت سرشار از ناگفته هاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون اگه بره دستشویی هم گوشیش رو میبره چ برسه ب حموم

😒 

خب ب یه بهونه گوشیشو بگیر ک بگو شارژ ندارم خودم میخام زنگ بزنم یا اینکه بگو گوشی خودم برنامه نصب نمیکنه ی دیقه گوشیتو بده ی برنامه میخوام نصب کنم برای خودم بفرستم میدمش بهت

اگه گفت نه بگو چیه چرا نمیدی ب خودت شک داری شلوغش کن تا بترسه بده بهت

نگفتم طلاق اول پیشرفت کن خودتو اماده کن بعد مثلا برو یه حرفه یاد بگیر درامد داشتن برای خانم ها خیلی ...

نمیزاره از خونه برم بیرون خودمم دلم میخواد ی کار داشته باشم 

😒  خب ب یه بهونه گوشیشو بگیر ک بگو شارژ ندارم خودم میخام زنگ بزنم یا اینکه بگو گوشی خودم برنا ...

اون بی حیا و زبون درازه از هیچی نمیترسه فقط میده پسرم باهاش بازی کنه اونم کنار خودش 

ی بار ک رفتم سراغ گوشیش شماره ی زنه توش بود زنه ترک بود اهل تبریز  بهش گفتم دست از سرمون بر دار ...

شوهرت پولداره؟

اینبار خونه نمون برو خونه ی کسی تکلیفتو روشن کن و اگ ب توافق رسیدی  تونست کنار بزاره این هوس بازیا رو ک برگرد اگرم ک نه تا قرون آخر مهریتو بگیر نفقه رو بگیر ازشم شکایت کن بخاطر اینکه خیانت کرده بهت بعدشم ولش کن طلاق بگیر تا اون ب بدبختی خودش بمونه. توام برو شاهانه زندگیتو بکن تا ببینیم کی ضرر میکنه اون یا تو!

شوهرت پولداره؟ اینبار خونه نمون برو خونه ی کسی تکلیفتو روشن کن و اگ ب توافق رسیدی  تونست کن ...

ن والله هیچی نداره از دار دنیا ی خونه داره اونم مال بابا و مامان و خواهراشه دیگه هیچی نداره درآمد آنچنانی هم نداره ک بگم اونقد در آمد داره حداقل بخاطر اون بی منته

ن والله هیچی نداره از دار دنیا ی خونه داره اونم مال بابا و مامان و خواهراشه دیگه هیچی نداره درآمد آن ...

هعق.

نمیدونم با چع رویی میره سراغ زنه دیگه . اون هنوز نتونسته تورو تامین کنه چطوری با چ جراتی میره سراغ یکی دیگه از بس مردا پررون

نمیدونم دیگه چی بگم.ی جوری با سیاست برو جلو .

من آدم زشتی، نیستم بخدا خیلی هم بهش، محبت میکنم خیلی ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم دلم میگه اون زنیکه ترک نیست یعنی ی جور بخیاله نمیدونم قبلا اینجوری نبودم همش دلم مث سیرو سرکه میجوشی ولی الان اینطور نیستم نمیدونم چرا ناراحتم ولی ن زیاد

هعق. نمیدونم با چع رویی میره سراغ زنه دیگه . اون هنوز نتونسته تورو تامین کنه چطوری با چ جراتی می ...

بخدا اصلا پول نداریم اصلا ی پسرم داریم تقریبا چند ماه بود لباس، نداشت اون روز رفتم براش، لباس، گرفتم نصفش قرض، شد من موندم این به چی دلخوشه 

من آدم زشتی، نیستم بخدا خیلی هم بهش، محبت میکنم خیلی ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم دلم میگه اون زن ...

ببین قشنگم بحث تو نیست بعضی از مردا سیرمونی ندارن . هوس بازن و رو انتخاباشون مصمم نیستن . تو خیلیم قشنگی ندیدمت ولی میدونم ک قطعا اینجوریه درسته ت محبت میکنی بهش ولی این مردان ک سیرمونی ندارن. پس مشکل تو نیست عزیزدلم مشکل خودشه 

شوهرت پولداره؟ اینبار خونه نمون برو خونه ی کسی تکلیفتو روشن کن و اگ ب توافق رسیدی  تونست کن ...

اگه سیاست داشتم ک این نبودم

ببین قشنگم بحث تو نیست بعضی از مردا سیرمونی ندارن . هوس بازن و رو انتخاباشون مصمم نیستن . تو خیلیم ق ...

بیخیال شم بنظرت بخاطر پسرم من سپردمش بخدا بهش، گفتم نفرینش کردم 

من آدم زشتی، نیستم بخدا خیلی هم بهش، محبت میکنم خیلی ولی نمیدونم دیگه باید چیکار کنم دلم میگه اون زن ...

هیچ وقت هیچ وقت خودتو سرزنش نکن ک بگی من براش کم گذاشتم یا اینکه مشکل من بوده مشکل اونه ک لیاقت نداره . اگه پایبند ب زندگیش بجای خیانت میومد باهات حرف میزد میگفت من این توقعات رو ازتو دارم تو برام کم میزاری ولی بجای حرف زدن رفت خیانت کرد. چون بی لیاقته چون بی مسئولیته چون وفادار نیست اینا همه اش مشکل از خودشه نه تو.!