4156 مدیر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 7717 بازدید | 474 پست بیایین ببینید باید چیکار کنم خسته شدم سکوت سرشار از ناگفته هاست 1401/02/22 | 10:02 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 نه فقط ماه رمضان چرا گل دختر مگه فقط رمضان مسلمانی باید نماز بخونی دعا کنی شاید اینایی ک پیش، میاد ب این خاطره ک نماز نمیخونی، همیشه باید خدا رو یادت باشه قول بده نماز بخونی باشه باید قول بدی حیف تو نیست خانوم ب این خوبی و مهربونی نماز نمیخونه سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 واضح نمیاد تار میاد یه بار دیگه فرستادم ولی تو به جای وگلاب ناشتا آب ولرم با لیمو تازه با عسل بخورمن به دلیل تیروییدم گفت آب و گلاب ناشتا بخور دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 چرا گل دختر مگه فقط رمضان مسلمانی باید نماز بخونی دعا کنی شاید اینایی ک پیش، میاد ب این خاطره ک نماز ... یه جورایی تنبلم باشه قوربونت برم به خاطر تو حتما میخونم خواهر گلم اره والا راست میگی شاید به خاطر نماز نخواندن باشه خدا ازمون دور شده باشه😞😞 دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 یه بار دیگه فرستادم ولی تو به جای وگلاب ناشتا آب ولرم با لیمو تازه با عسل بخورمن به دلی ... باشه مرسی خواهری میرم نماز میخونم بعد دوباره میام خب وقت دندون پزشکی دارم باید برم اونجا سکوت سرشار از ناگفته هاست
4156 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 3622 یه جورایی تنبلم باشه قوربونت برم به خاطر تو حتما میخونم خواهر گلم اره والا راست ... ناراحت نشو خب من یادت میندازم ک وقت نمازه خب الان بریم نماز عصر بخونیم تنبلی نکنیم باشه سکوت سرشار از ناگفته هاست
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 چای سبز رو تو جدیدم ننوشته چای سبز رو با چای سیاه و دارچین و زنجبیل تازه خشک شده هم مشکلی نیست با هل و لیمو تازه چیه دونه خرما بخورچای سیاه با سبز قاتی کنی تلخی چای سبزرو میگیره خوشمزه هم میشه دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 باشه مرسی خواهری میرم نماز میخونم بعد دوباره میام خب وقت دندون پزشکی دارم باید برم اونجا باشه قوربونت برو به کارات برس دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 ناراحت نشو خب من یادت میندازم ک وقت نمازه خب الان بریم نماز عصر بخونیم تنبلی نکنیم باشه باشه چشم عزیزدلم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 https://www.ninisite.com/discussion/topic/9343688/شام-رژیمی-منعکس تاپیک لاغری بیا دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 تقدیم به خواهر گلم نکنه یه روز ازم دورشی https://musicsfarsi.com/سهراب-پاکزاد-نکنه-دورشی- دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 بیا دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8447 میزارم حذفش میکنم دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍