2777
2789
عنوان

آموزش زبان در خانه

161 بازدید | 5 پست

میشه به صورت خود آموز تو خونه هم زبان خوند؟

کسی تاحالا انجام داده

احساس میکنم هرچی بلد بودم یادم رفته

من قبلا شاخ کلاسمون بودم،واسه ارشد زبان تخصصی ۲۰شدم

حالا خیلی احساس بی سوادی می‌کنم

البته فیلم زبان اصلی میبینم گاهی و میفهمم ولی بخوام حرف بزنم سختمه

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!

به نظرم با معلم جلو برو. تو خودآموز برای گرامرا به مشکل میخوری

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم با معلم جلو برو. تو خودآموز برای گرامرا به مشکل میخوری

باخودم گفتم بشینم Grammer in use رو دوباره بخونم درش به درس و تمرینات انجام بدم

ولی همت میخواد که رها نشه

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!
باخودم گفتم بشینم Grammer in use رو دوباره بخونم درش به درس و تمرینات انجام بدم ولی همت میخواد که ر ...

کلاس کلا یه چیز دیگس، چون تیچرت مو به مو تا جایی که بفهمی برات توضیح میده.

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

بنده مدرس زبان هستم

و کلاسی دارم در تلگرام برگزار میکنم برای یادگیری زبان با داستان

میتونید به صفحه سر بزنید و طبق لینک گذاشته شده در کلاس شرکت کنید  

کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی