2821
2789
عنوان

رشد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 57 پست
میدم میخوره.البته کم. اما وزن نمیگیره. سویق میدم نشاسته پودر پسته موز گندم پرک کره تو غداهاش ...

خوبه ک اگ اینارو میخوره بیخایلش شو من موز و خرما نمیخوره کلا هیچی نمیخوره همش ب زور ک بازم بیرون میده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سیب زمینی دوس نداره. باید یواشکی وسط غذاهای دیگه یا هر طور نفهمه بهش بدم

سیب زمینی سرخ شده هم دوست نداره؟؟

یه تخم مرغ بزن با یه کوچولو کره خیلی خوشمزه میشه نرم هم هست بچه راحت میتونه بخوره

من شیرازم.‌ کاش اینجا هم باشه همچین جایی

سلام گلم

شیراز آزمایشگاه پیوند همینجوریه

سریع میگیره، بچه من ۷ ماهش بود راحت گرفت

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ازمایشگاه پیوند تو خیابون اردیبهشت هست

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز