2777
2789
عنوان

ادم فضایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 37 پست
البته مادرم حدود شاید 60 سال قبل وقتی بچه بود دیده... شاید الان علم سفینه فضایی ساختنشون ب روز تر شد ...

خب اگه سفینه باشه حتما داخلشم ادم فضایه چون ی نوع ماشین محسوب میشه براشون ، من از اون چیزی ک دیدم فیلم گرفتم ولی انقدر سرعت حرکت زیاده که باید اسلوموشن ببینی که متوجه بشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه سفینه باشه حتما داخلشم ادم فضایه چون ی نوع ماشین محسوب میشه براشون ، من از اون چیزی ک دیدم فی ...

بنظرت چرا از ادمهای زمینی دوری میکنند؟       اصلا سفینه فضایی اند یا ساخت ارتش کشورهای دیگه ک برای جاسوسی میان ؟

من خودم را دوست دارم     
چ شکلی بود           حرکتش چطور بود

گرد بود حرکت دورانی داشت چراغای رنگارنگ‌ دورتادورش بود خیلی خیلی اهسته حرکت میکرد و میچرخید نزدیک ده پونزده ثانیه همینجوری حرکت میکرد ک‌ باز غیب شد ، چون بچه بودم فک میکردم شاید فکر و خیالات یا هواپیما بوده اما خب میدونستم هواپیما دود ابر مانند ایجاد میکنه برام عجیب بود چی دیدم

بنظرت چرا از ادمهای زمینی دوری میکنند؟       اصلا سفینه فضایی اند یا ساخت ارتش ک ...

همونجوری که ما به مریخ و ماه سفر میکنیم شاید برای اون ها هم جالب باشه که ب زمین سفر کنند ، هیچ کشوری ب همچین تکنولوژی دست پیدا نکرده بتونه همچین چیزی بسازه وگرنه الان سیاره های دیگه هم رفته بودن

همونجوری که ما به مریخ و ماه سفر میکنیم شاید برای اون ها هم جالب باشه که ب زمین سفر کنند ، هیچ کشوری ...

سفر ب ماه رو میگن امکان داره حقیقت نبوده      یکسری میگن یوفو  کار ارتش امریکا است اما رو نمیکنه 

من خودم را دوست دارم     
سفر ب ماه رو میگن امکان داره حقیقت نبوده      یکسری میگن یوفو  کار ارتش امریکا ا ...

نمیدونم بنظر من که انقدر پیشرفته نیستن بتونن یوفو بسازن ، جهان خیلی عظیمه میلیون ها سیاره داره که ممکنه موجودات زنده دیگه ای هم توش زندگی کنن ، وقتی جن و روح واقعیه حتما اینام هستن