2777
2789
عنوان

ادم فضایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا از بحث اینا ما یه سیاره هستیم تو منظومه ی شمسی بعدش اونم خودش تو کهکشان راه شیری خود کهکشان راه ...

چقدر جالب میشه ک   دور از جون بعدا روحمون همه شون رو ببینه.

من خودم را دوست دارم     
[QUOTE=236967974]چقدر جالب میشه ک   دور از جون بعدا روحمون همه شون رو ببینه.[/QUOTE منم دوست د ...

من دنبالش نیستم      منظورم دور از جون بعد مرگه   اسرار و دیدن اسمان ها از نزدیک جالبه   برام  

من خودم را دوست دارم     
ما توی ماشین بودیم یه شی که چند تا چراغم داشت ظاهر میشد یهو غیب میشد از یجای با فاصله دور تر ظاهر می ...

مادر منم میگفت  شب بود   یک شی گرد بود  و چراغ هاو نور سبز رنگ داشت و توقف کرد رو پشت بوم  کمی بعد حرکت کرد و ب ارامی رفت 

من خودم را دوست دارم     
مادر منم میگفت  شب بود   یک شی گرد بود  و چراغ هاو نور سبز رنگ داشت و توقف کرد رو پشت ...

این چیزی که ما دیدیم سرعت خیلی بالایی داشت جوری ک توی یک صدم ثانیه یه نقطه ی دیگه توی فاصله خیلی زیاد پیداش میشد و کاملا جهتای مخالف هم که بعیده یه وسیله زمینی بتونه اینجوری حرکت کنه مثلا اول سمت راست ماشین دیده میشد یهو غیب میشد میدیدیم از پنجره سمت چپ قابل دیدنه خیلی عجیب بود

مادر منم میگفت  شب بود   یک شی گرد بود  و چراغ هاو نور سبز رنگ داشت و توقف کرد رو پشت ...

جالب اینجاس توی سن پنج سالگی یه سفینه از فاصله ی خیلی کم توی اسمون دیدم جوری ک کاملا مشخص بود چه شکلیه ولی اون موقع نمیدونستم سفینس ، فک کنم تله پاتی قوی باهاشون دارم،😂

این چیزی که ما دیدیم سرعت خیلی بالایی داشت جوری ک توی یک صدم ثانیه یه نقطه ی دیگه توی فاصله خیلی زیا ...

البته مادرم حدود شاید 60 سال قبل وقتی بچه بود دیده... شاید الان علم سفینه فضایی ساختنشون ب روز تر شده                 عجب .. شنیدم داخلشون هم ادم فضایی هست          نظرت چیه؟

من خودم را دوست دارم