2777
2789
عنوان

تنها زندگی کردن؟

137 بازدید | 9 پست

بچه ها نمیدونم چیکار کنم دلم خیلی گرفته میشه کمکم کنین

من ۲۰ سالمه مجردم تقرییا یه ساله از شهر خودمون که خیلی دوسش داشتیم و وابستگی داشتیم اومدیم یه شهر کوچیک تر و بدتر که هیچ کدوم از اول راضی نبودیم ولی به خاطر شغل بابام مجبور شدیم من از همون اول گفتم اینجا نمیتونم زندگی کنم همه دوستام خاطراتم تو شهر خودمونه اینجا نمیتونم اینجا خیلی تنهاییم ولی خب شهر کاره هم پدرم هم مادرم هم خودم بعضی وقتا سرکار میریم حالا من میخوام از تابستون برم شهر خودمون خونه مجردی بگیرم میدونم سخته از تنهاییم نمیترسم ولی حقیقتش تاحالا بدون خانوادم زندگی نکردم به خانوادمم وابستم تقریبا نمیدونم چیکار کنم خانوادم اگه باهاشون حرف بزنم مشکلی ندارن ولی خودم نمیدونم میتونم از پسش بربیام یانه 

چالش های خودشو داره ، باید خوب فکراتو بکنی، تا دو سه هفته اول قطعا سخته. من با برادرم زندگی میکنیم توی یه شهر دیگ بخاطر درسمون، و خب هفته ی اول بااینک باهم بودیم سخت گذشت بااینک‌ خرید هارو اون انحام میداد و اشپزی ها رو من. در نظر بگیر‌ ک همه چی با خودته. با قبول تمام این مسعولیت ها ارامش خاصی داره.

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چالش های خودشو داره ، باید خوب فکراتو بکنی، تا دو سه هفته اول قطعا سخته. من با برادرم زندگی میکنیم ت ...

مرسی جواب دادی عزیزم اره سختی های خودشو داره باید خوب فکر کنم

مهم‌ترین مسئله راضی کردن پدر و مادرتون هست که میگین راضی میشن ولی گذشته از اون خیلی باید مراقب خودتون هم باشین.... 

کسی توی شهرتون هست که اگه شبی نصف شبی مشکلی مثلاً یه مشکل فنی پیش اومد بتونین روش حساب کنین؟ 

می تونین یه مدت کوتاه آزمایشی برین، ببینین چی میشه.... 

گذشته از اینا همه ی خریدها و کارهای خونه و آشپزی هم با خودتون میشه.... از عهده ش بر میاین؟ 

مهم‌ترین مسئله راضی کردن پدر و مادرتون هست که میگین راضی میشن ولی گذشته از اون خیلی باید مراقب خودتو ...

اره درسته باید فکر همه جاشو بکنم به نظرم ادم اگه مجبور باشه از پس همه کار برمیاد اره مشکلی ندارم برای خرید و اشپزی ولی کار فنی و نه 

مرسی جواب دادی عزیزم اره سختی های خودشو داره باید خوب فکر کنم

تمام جوانب رو بسنج

اسون نیس ولی من تنهایی رو ترجیح میدم با تمام سختی هاش ک کم هم نیس ( کلی مسعولیت روی دوشته ) 

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎