2777
2789
عنوان

خونه سازمانی 🤐لطفا بیایین

267 بازدید | 9 پست

خانومای ک همسرشون نظامیه

و رفتن خونه سازمانی

یا اونایی ک تو غربتن.

چطوره سخت نیس؟!

دارم میرم تازه عروسم

۱۰ ساعت با خانوادم فاصله میگیرم

خیلی دلهره گرفتم

الان میگم چ غلطی بود کردم.

تحمل دوری واقعا خوب بود؟ یا رفتن پیش شوهرم

الان بغض کردم

میترسم تو این گرونی سخت باشه

بیاید دلداری

از تجربتون بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من شنیدم کسانیکه تو خونه سازمانی هستند بخاطر شرایط مشترکشون خیلی هم باهم خوب ومهربانی.. 

نگران نباش گلم بخدا توکل کن💚

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من از خدامه برم .... خانواده شوهزم نمیزارن وگرنه یه سال پیش رفته بودم..گلم یه سوال وقتی رفتی بعد پشیمون میتونی در بیای؟ یا شوهرت وقتی گرفت میتونه بگه نمیخاد؟؟چون من حس میکنم شوهرم گرفته ولی دارن از من پنهون میکنن چون مخالفن .. شوهرم دیشب گفت شاید اینجا خونه بگیرم منظورش همون شهری ک کار میکنه.دعا دعا میکنم گرفته باشه

من از خدامه برم .... خانواده شوهزم نمیزارن وگرنه یه سال پیش رفته بودم..گلم یه سوال وقتی رفتی بعد پشی ...

من الان چهار ماهه تهرانم

خوبه و خیلی خوبه نزدیک شوهرمم

از لحاظ دلتنگی ی ماه اول سخت بود

بعد با همسایمون رفت امد کردیم مسافرت رفتیم

اتفاقا از هر لحاظ بهتره

فقط یکم قضیه بی پولی اذیت کننده س

2790
2778
2791
2779
2792