2777
2789
عنوان

خنگی

186 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها یه چند وقتیه من نسبت به قبل خودم خیلی حواس پرتو خنگ شدم. قبلا اصلا این طور نبودم مثلا یه حرفو مامانم که بهم میزنه یا هر شخص دیگه دفعه اول متوجه نمیشم وهی باید بله بله کنم تا برام منظورشون توضیح بدن قبلا هر قضیه ای رو دفعه اول قشنگ میگرفتم.الان خیلی گیج میزنم و خنگ شدم کسی میدونه چرا؟

افسردگی که نداری؟ یا نشخوار ذهنی؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردی زیاد نخور مخصوصا ترشی و اینجور چیزا

گرمی بخور خرما و کشمش و اینا

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

من افسزرگی دارم نشخوار ذهنی چیه؟

فکر زیااااد بالاخص منفی بافی 

اینکه تو ذهنت همش درگیری هی سوال و جواب میکنی سین جیم میکنی خودتو با خودت یا با کسی تو ذهنت بحث میکنی آروم قرار نداری تو فکرت از کاه کوه میسازی مشغله فکری زیاد داشتن افکار و ذهنیت مسموووووم راجع به خودت زندگیت بقیه یجور خوددرگیری ذهنی و نتیجش استرس و بدبینی و این هاس و خودش از عوامل افسردگیه 

از انرژیت کم میشه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
وسواس فکری و عملی که دارم ولی قبلا هم داشتم تازگیا این جور گیج و منگ شدم

خوب دیگه 

ذهنت درگیر افکار مسموم شده انرژیش رو به افوله 

بقیه رو ندید میگیره که انرژی رو صرف افکار وسواس گونش کنه 

حلش کنی درست میشه 

ضمنا تلقینات منفی از جمله خنگ یا اینکه نمیگیرم حرفو و این چیزا موقوف 

فکر زیااااد بالاخص منفی بافی  اینکه تو ذهنت همش درگیری هی سوال و جواب میکنی سین جیم میکنی خودت ...

من همه این خصلتارو از بچگیم داشتم..روزبروزم شدیدترر شده تو  درس موفق بودم..

یعنی دلیلش اینه؟یا خودگول زدنه؟اخه بعضیا افسرده ان ولی باز زود میگیرن..

حتی سریال میبیمنم باید بزنم عقب سره ی جمله ساده ..

من همه این خصلتارو از بچگیم داشتم..روزبروزم شدیدترر شده تو  درس موفق بودم.. یعنی دلیلش اینه؟یا ...

بله ریشه اش به کودکی شما برمیگرده احتمالا به خاطر یه سری رفتارها و سختگیری والدین 

یجور رفتار اجباری دیگه 

انگار ذهن فرمان میده و مجبورت میکنه یه کاری یا یه حرفی یا یه فکری یا یه رفتاری رو چند بار  تکرار کنین مثل اعتیاد میمونه تا بلکم آروم شین 

اینا واقعا خورنده ی اعصاب و روح و روان هستن و به شدت آسیب زا 

سریع تر پیگیر رفعش باشین