2777
2789
عنوان

اختلال دوقطبی

300 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من یمدت با یه اقااشنا شدم اخلاقش اینطوربود که چنااااان محبت میکرد مرتب زنگ میزد ازبهترین واژه ها برای وصف من استفاده میکردولی اگ کوچکترین حرفی میزدم یا چیزی میگفتم ک برخلاف میلش باشه هزار درجه رفتارش تغییرمیکردوفحش میدادبطوریکه انگار اصلا نمیشناست و درجا میگفت نمیخامت وخیلی بی رحم بود زمان بحث و دعواهامون ومنم باهاش بهم زدم حالا ممکنه کسی بگه ایا دوقطبی بوده این شخص 

اره همکارم با یک اقای این مدلی دوست بود داشت دیونه میشد دیگه کات کردن واقعا صفر و صد بود طرف مشکل اساسی داشت با خودش.به نظرم این رابطه برات سم هست بیا بیرون ازش

تایپ کردن کظم غیظ خودش یه چنباری کظم غیظ میخواد     لطفا در تاپیک های جنجالی و حرص درار کظم غیظ کنید🤬

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید خودشیفته بوده، شاید اختلال شخصیت مرزی داشته، شاید سبک دلبستگی ناسالمی داشته، هزار و یک احتمال میشه داد عزیزم با همین تعریفت نمیشه چیزی گفت اما اختلال دوقطبی این شکلی نیست.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

خردادیها این شکلین اکثرا 

خردادیا مگه روانین

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
خردادیا مگه روانین

راستمیگه داداش من وخواهر شوهرم خردادی ان اینجورن جن دارن انگار آبانی ها هم همینطورن

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊