2777
2789
عنوان

سرفه

55 بازدید | 9 پست

سلام من هیچ علایم سرماخوردگی ندارم رفتم دکتر گفت الرژیه خیلی سرفه میکنم چی بخورم خوب بشم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسره منم همنجوریه دکتر گفته الرژی  ۴تخم خیلی بهش ساخت میخوره ارومتره  شربت دیفن داده دکت ...

منم همرو خوردم اماهنوز بهتر نشدم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اهاا روتارین عالیه دارو خونه داره 

گیاهیه؟

عزیزم اویشن برا سرما خوردکی خوبه هیچ اثری برا سرفه تداره اویشن فقط ملین . باعث میشه عفونت از بدن دفع ...

یه شربت هست شربت آویشن گیاهیه داروخونه ها دارن

یکی از اقوام ما خیلی سرفه میکرد اینو خورد خیلی خوب شد

من از این جهت گفتم آویشن

البته نباید خودسر مصرف کرد

اره

مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز