2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین

502 بازدید | 10 پست

مامانا سلام 

من امروز رفتم دکترم و گفت تو ۶ هفته هستی اما سونو گرافی برام زده جنین ۴ هفته نشون داده حالا دکتر میگه رشدش ممکنه متوقف شده باشه و دوباره برای فردا بهم سونوگرافی داده کسی بوده که اینطور شده باشه و جنین رشد مجدد کرده باشه؟از عصر گریم بند نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر با تاریخ پریودیت حساب کرده؟ تاریخ پریودی اکثرا 2 هفته بیشتر از سونو میزنه، منم با تاریخ پریودیم دو هفته جلوتره سن بارداریم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

برایت هر چه خیر است آرزو میکنم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

چرا دکتر تو شش هفته براتون سونو نوشته 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
دکتر با تاریخ پریودیت حساب کرده؟ تاریخ پریودی اکثرا 2 هفته بیشتر از سونو میزنه، منم با تاریخ پریودیم ...

بله بر اساس اخرین پریودم حساب کرد .گفت باید هفته ۶ باشی ولی سونوم زده ۴ هفته.