من یکجا خوندم هندزفری بزاری روی شکم و آهنگ ببند پخش کنی که جنین تحریک بشه برای چرخیدن
توی نت بزنی ، راه زیاد نوشته
شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید
تو هفته های اخر که ریه اش تکمیل شد میتونی این کارو انجام بدی.
پاهاتو باز کنی یکم،سر پا بایستی ،قر بدی بعد بلافاصله سجده کنی و باسنتو به سمت بالا بکشی
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه اصلا من پیشش بودم فقط روغن زد شکمش و ماساژ داد همین شاید ۵ دقیقه هم نشد بعد هفته بعدش فرستاد سونو و بچه چرخیده بود البته خود دکترش گف اگه نچرخید هفته ۳۷یادم بنداز بچرخونمش
بچه منم سر زایمان یه وری به صورت تقریبا عرضی مونده بود،ماما همراه گرفتم اینارو انجام دادم چرخید
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.