2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین

441 بازدید | 39 پست

سلام خانما احوالتون خوبه من تصمیم داشتم سزارین کنم بیمارستان خصوصی...ب خاطر این مورد چن جلسه رفتم پیش روانپزشک نامه فوبیا گرفتم، بعد دو هفته اس دهانه رحمم شروع ب باز شدن کرده امروز باز دکترم گف بچت کامل اومده پایین ،ممکنه همین فردا دنیا بیاد لگنتم عالیه بچه هم وزنش کمه زیاد اذیت نمیشی

خیلی دو دلم کرد برای سزارین

میشه نظر بدین 

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میدونم میخوان نترسی درد طبیعی خیلیه من هر دو رو کشیدم همه ماماها و دکترام الکی میگن طبیعی راحته

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

درد طبیعی حین زایمانه و بعد از به دنیا اومدن بچه تمامه‌‌..

درد سرازین بعد زایمانه

و خب کم چیزی هم نیست بریدن هفت لایه شکم...

بنظر من وقتی دکترِ بیمارستان خصوصی موافق طبیعی هستن،قبول کنید

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

طبیعی دردای خودشو داره اصلانم ربطی به وزن بچه نداره.

مگه موقع خروجش.

من دوتا طبیعی داشتم.

سر دومی سزارین میخواستم ولی پسرم عجول بود یه ماه زود اومد اونم با پاره کردن کیسه آب.

اسی شما که شکر خدا دهانه رحمت باز شده 

دخترعموی من بنده خدا میخواست طبیعی باشه ولی ۳ روزم درد کشید و دهانه رحمش یه سانتم باز نشد و مجبور شدن سزارینش کنن ولی هنوزم با اون دردا میگه طبیعی رو دوس داشتم چون بعد عمل حتی نمیتونستم شیر بدم بچه رو

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست