2777
2789
من رشتم مربی مهد هست بچه ها  ولی حوصله بچه ندارم .حقوقشم کمه  امروز تو یه تولیدی اتوکار ...

چرا نمیری یه لاین آرایشگری من تو خونم کار میکنم آخر هفته ها شبی شده یه تومن در میارم چه برسه به اینکه بخوای سالن بزنی یا مرتب تبلیغات کنی و کار کنی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رشته تحصیلیم ارشد یکی از گرایش های علوم پزشکی از دانشگاه شهید بهشتی تهران شغلم کارشناس امور مالی یک ...

پس چطوری وارد امور مالی شدی 

و چطوری استخدام شدی بدون‌مدرک مرتبط؟

women againt women:اینجا یاد میگیری

الان راضی هستی؟ منم رشتم ام معماری ولی حس میکنم باید برم سراغ یه کار دیگه

عزیزم راضیم چون علاقه دارم 

پیشنهادم بهت اینه مهاجرت کنی 

اگه واقعا رشته ای که انتخاب کردی رو دوست داری مهاجرت کن و ارشدتو جای دیگه بخون 

میتونی بعد ارشد برگردی ایران  میتونی خارج از ایران هم مشغول بشی 

اینجا چه بخوای چه نخوای بدون پارتی تو رشته های ما نمیشه رشد کرد 🙃 

ارزون ترینش ایتالیاست که کلا ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون میشه و بهت بورسیه هم شش هزار میده در سال که میتونی زندگیتو بچرخونی 

بعد به انگلیسی هم میتونید تحصیل کنید ،کشور های آسیایی رو سرچ نکردم ولی اونجا ها هم هست خودت سرچ کن 

پذیرش هم راحت بهت میده

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم شهرستانم اکثر مشتریامم تو خونه میان

اینشالله همیشه موفق باشی 

من خیلی میترسم  برم آرایشگری اما درآمد خوبی نداشته باشم

الان فقط مدرک آرایش پیرایشو  گرفتم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
عزیزم راضیم چون علاقه دارم  پیشنهادم بهت اینه مهاجرت کنی  اگه واقعا رشته ای که انتخاب کر ...

اره راجب ایتالیا خوندم ،ولی در اخر باید مجدد مهاجرت کنی چون ایتالیا کار کمه

همه بهم پیشنهاد میدن فریلنسر بشم و پروژه خارجی بگیرم ،درامد دلاری

women againt women:اینجا یاد میگیری

اره راجب ایتالیا خوندم ،ولی در اخر باید مجدد مهاجرت کنی چون ایتالیا کار کمه همه بهم پیشنهاد میدن فر ...

ایتالیا برای ایرانیا حکم پله رو داره چون رنک دانشگاه هاش خوبه و برای دکتری راحت تر میتونن پذیرش بگیرن از طرفی وضع ایران معلوم نیست 

ببین پروژه بگیر ، من خودمم پروژه میگیرم و انجام میدم 

اینجوری دارم پول مهاجرتمو جور میکنم که بیشتر از اومدن سرکار میتونم در بیارم😐 

مثلا ماهی ۵ تومن سرکار در میاد که از ۸ تا ۶ هستیم و پروژه ها هم کم شده و عملا داریم مگس میپرونیم 

ولی تصمیمتو بگیر و به آینده تحریم ها هم فکر کن 

:) 

موفق باشید 🌺😘

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اینشالله همیشه موفق باشی  من خیلی میترسم  برم آرایشگری اما درآمد خوبی نداشته باشم الان ف ...

همین مدرک عالیه اگه بتونی یه لاین تخصصی بری مثلاً کار با مواد عالی ترم میشه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ایتالیا برای ایرانیا حکم پله رو داره چون رنک دانشگاه هاش خوبه و برای دکتری راحت تر میتونن پذیرش بگیر ...

چجوری پروژه خارجی بگیرم؟ میشه راهنماییم کنی؟ چه شرایطی داره؟

مبینا هستم
چجوری پروژه خارجی بگیرم؟ میشه راهنماییم کنی؟ چه شرایطی داره؟

من بعضیارو یکی بهم میاد میده که دستیار یه استاد دیگه هستش توی کانادا 🤦🏻‍♀️( کارش غیر قانونیه)

ولی منظور من پروژه های داخلی بود که بچه های دانشجو میدن به بقیه تا انجامش بدن ، چون پولش بیشتر از کار کردن در میاد 🙃