2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکنسین داروخونه  از همین امسال شرو کردم  با رشته دانشگام اصن مرتبط نیس

پس چجوری رفتی؟؟

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بله الهی شکر راضی ام ، من از اسفند ماه شروع کردم انسانی ، روزی حدود ۵ ساعت ، فعلا دانشجومعلمم آموزش ...

اخی خدا رو شکر

اگه درصد هاتون رو هم بگین ممنون میشم

من الان دهمم چه توصیه ای میکنید

معدلاتون چند میشد؟

ببخشید زیاد پرسیدم🥺🥺🥺

سلام عمران خوندم و از ۲۱ سالگی تو شرکت کار میکنم  یه سال اول کارآموز بودم ( یعنی بدون حقوق)&n ...

الان راضی هستی؟ منم رشتم ام معماری ولی حس میکنم باید برم سراغ یه کار دیگه

women againt women:اینجا یاد میگیری

دخلت به خرجت می ارزه ؟؟؟ چون منم دارم میرم که رشته های آرایشگری یاد بگیرم  ☺

نیون عالیه عالی 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

از ۱۶ سالگی رفتم سرکار .. معرق تدریس می‌کردم .. شغل های زیادی رو امتحان کردم 

در نهایت کارگردانی سینما موندم و در حال حاضر برنامه ریز و دستیار کارگردان هستم .. حرفه ام رو خیلی دوست دارم

درس بخونید  برید کارآموزی  پنج سال اول به حقوق فکر نکنید  فقط تجربه و سابقه

اوپرای عزیز 🌸

منم الان تو این ۵سال اولم ولی همه بهم میگن توش پول نیست ،تعطیلی و خواب نداری ،رشته ات اشباع شده 

و حس میکنم باید برم دنبال یه چیز دیگه:):

women againt women:اینجا یاد میگیری