2777
2789
زنگ زدم دفتر قم پرسیدم گفت اب به پوست برسه مانعی نداره وتا جایی که میدونم مژه رو لابه لای مژه طبیعی ...

لابلاش خب ب پوست میچسبونن، گرچه ب مژه هم باید اب برسه،یه جای اتصالی داره بالاخره یا پوست یا مژه

لابلاش خب ب پوست میچسبونن، گرچه ب مژه هم باید اب برسه،یه جای اتصالی داره بالاخره یا پوست یا مژه

ببین عزیزم مژه وقتی کاشت میشه نیاز به ترمیم داره بنظرت چرا؟؟

چون به مژه های خودت چسبیده اگه به پوست بچسبه که نیاز به ترمیم نداره اصلا همونجا سر جاش میمونه 

مژه از ارکان وضو نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم مژه وقتی کاشت میشه نیاز به ترمیم داره بنظرت چرا؟؟ چون به مژه های خودت چسبیده اگه به پوست ...

من تا حالا انجام ندادم خودم ولی اطرافیانم  که انجام دادند دیدم لابلای مژه ب پوست چسبوندن مثل مژه مصنوعی منتها با چسب دایم،اکستنشن رو دیدم ب مژه میچسبونن که تار ب تاره،ترمیمش هم طبیعتا بخاطر اینه که ممکنه کنده بشه اینا و باید رسیدگی بشه

تا وقتی رو مژه اش است باید ب نیت جبیره بگیره،اگه ریموش کنه که مشکل نداره دیگه

نه باید ریموو کنه

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
من تا حالا انجام ندادم خودم ولی اطرافیانم  که انجام دادند دیدم لابلای مژه ب پوست چسبوندن مثل مژ ...

کنده هم نشه بامژه میاد بالا گلم 

من خودم با چنتا مژه کار حرف زدم اینطور گفتن که ما مژه رو به پوست نمیچسبونیم اگه به پوست بچسبونن که به چشم اسیب میرسه کلی