2777
2789

آب نمیرسه به مژه و پوست دیگه...

باطله وضو

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.

واقعا برا سواله چرا تتو نماز نداره ولی هاشور ابرو داره؟؟. 

اخه هردوش از یه مواده.... 

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا برا سواله چرا تتو نماز نداره ولی هاشور ابرو داره؟؟.  اخه هردوش از یه مواده....

کی گفته تتو نماز نداره؟

تتو نه گناه داره نه نماز باهاش باطله

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
تتو نماز داره ک

میگن نداره.... 

بعد خودشون هاشور ابرو کردن😐😐

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  
زنگ زدم دفتر قم پرسیدم گفت اب به پوست برسه مانعی نداره وتا جایی که میدونم مژه رو لابه لای مژه طبیعی ...

شمارشو میدی؟؟؟ 

نداره،باید ب نیت جبیره انجام بشه, که اگه نریزن سرم انجامش حرامه و انجام دهنده اش هم کار حرامی انجام ...

باید ریموو کنه. جبیره درست نیست فکر کنم

داره والا  از خیلیام پرسیدم میگن داره  (حتی شیخا)😂

😂😂