2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما مدل اکادمی مدل شدین؟ هزینه نداره اولش؟ برای تهرانه یا همه جا ؟

مدل نشدم ولی قراره بزودی ثبت نام کنم

هزینه ای لازم نیست پرداخت کنی

آژانسش داخل هندوستانه ولی اگه شرایط خارج رفتنو نداشته باشی میتونی تو ایران کار کنی و پیشرفت کنی

نظرتون راجع به آژانس تبلیغاتی پرتو چیه ؟ معابره کلاهبردار نی؟ برای استخدام باید پول داد اولش؟ چجوریه ...

چرا من پول دادم ثبتنام کردم .همش کلاهبرداریه. کسافتا یه دعوت ب کار رو برا همه که ثبتنام میکنن میفرستن و میگن باید پول بدی تا برا تهیه کننده بره. درصورتیکه چیزی نمیرع!!!

چرا من پول دادم ثبتنام کردم .همش کلاهبرداریه. کسافتا یه دعوت ب کار رو برا همه که ثبتنام میکنن میفرست ...

واقعا؟همین آژانس پرتو؟پول چی گرفتن؟الان پول صدور کارت میخواد ۲۵۰ تومن فعلا

واقعا؟همین آژانس پرتو؟پول چی گرفتن؟الان پول صدور کارت میخواد ۲۵۰ تومن فعلا

سلام عزیزم

ببین منم تو این آژانس پرتو ثبت نام کردم تو سایتشون

الان به همین گزینه صدور کارت رسیده

اومدم برای این صدور کارت ثبت نام کنم دیدم کد ملیم رو می خواد منم نگران شدم آخه کد ملیم رو همین طوری چرا بدم دست اینا همه چیزشون هم که اینترنتی و با پیامک و ایناست

پول هم از شما برای صدور این کارت خواستن؟من تو همین کد ملی خواستنش هم شک کردم و دلم نمی خواد کد ملی بفرستم از راه دور

شما چی کار کردی؟یه توضیحی میدی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
سلام عزیزمببین منم تو این آژانس پرتو ثبت نام کردم تو سایتشونالان به همین گزینه صدور کارت رسیدهاومدم ...

سلام.من همه مراحلشو رفتم و حدود دو تومن خرج کردم و پروژهدهم میگیریم ولی ب تایید نهایی نمیرسن ینی عملا تا الان هیچی نشده بیشتر شبیه کلاهبرداریه

سلام.من همه مراحلشو رفتم و حدود دو تومن خرج کردم و پروژهدهم میگیریم ولی ب تایید نهایی نمیرسن ینی عمل ...

خدا رو شکر من هیچ پولی ندادم

بله عملا همینه هرکی هم پول داده بی نتیجه بوده و حرف شما رو زده

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود