himself مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 1256 عنوان انرژی مثبت 62 بازدید | 5 پست کاشکی همه بشینیم به چیزای خوب فکر کنیمحرفای خوب بزنیم مشکلات رو چند دقیقه بیخیال بشیمبه هم انرژی و انگیزه بدیم امید داشته باشیمشماها بگید چه اتفاق تو زندگیتون باعث شده یا میشه که امید داشته باشید ؟چی خوشحالتون میکنه 1401/02/21 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mallllliiiiiii عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 457 همین که نفسی میره و میاد خودش دلیل خوشحالیهخوشحال شدن دلیل خیلیییی خفنی نمیخواد واقعا
himself مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 1256 همین که نفسی میره و میاد خودش دلیل خوشحالیه خوشحال شدن دلیل خیلیییی خفنی نمیخواد واقعا قشنگ بود 😂جالب اینجاست چند دقیقه ست احساس تنگی نفس میکنم ولی بین اون همه تاپیکهای بد دوست داشتم یه تاپیک خوب برنم
مهندس_جیگولو عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 1250 حس حضور خدا یوگاطبیعتحیوونام اینا بهم انرژی میدهگاهی ولی بخاطر شرایط سخت میگذره ولی من به خدا ایمان دارم خودش کمکمون میکنه😍😍😍😍 یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
himself مدیر استارتر عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 1256 حس حضور خدا یوگا طبیعت حیوونام اینا بهم انرژی میده گاهی ولی بخاطر شرایط سخت میگذره ... افتاب. نورش.آفتاب خیلی بهم انرژی میده وزش بادحس خوب نفس عمیق کشیدن.