flawlessز مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 450 عنوان نی نی دارمممم🥺🥺 360 بازدید | 39 پست دوروزکه متوجه شدم باردارم من قرص ضدبارداری میخوردم منظم هم میخوردم ولی نمیدونم چطورشده که باردارشدم پ.ریودنمیشدم گفتم شایدقرص ضدبارداری متوقف کرده ولی شک کردم به همسرم گفتم بی بی چک بیاربزنم ببینم باردارم چون دل دردم دارم میگفتم حتماوقته پ.ریودمه هرچیزی میخوردم میموندسردلم بعدگرف اورددیدم نی نی دارم سریع رفتم سونوگرافی ببینم چندهفته امه دیدم هفت هفته وچهارروزمه بعدزنگ زدم ب مامانمیناگفتم بعدهمسرم گف زنگ بزن ب مامان منم بگونمیخواستم ب مامانش بگم کلی اصرارک بگوخوشحال میشه من برداشتم زنگ زدم گفتم ک مامان من حامله ام یجوررفتارکردفقطگف باشه مبارکتون باشه بعدخدافظی کردیم ازانروزب بعدب من یه زنگم نزده بگه که درچه وضعیتی هستی منم به همسرم گفتم مامانت زنگم نزده ناراحتم امروزنه آبجیات زنگ زدن تبریک بگن ولی عوضشش همه زنگ زدن پبام دادن تبریک گفتن خعلی ناراحتم چیکارکنم بسوزونمشون؟؟؟؟ 1401/02/21 | 18:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات_تلخ۱۰۰ عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 4126 ب گوزتا تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS ~ɹɐʌıɹɥɐɥs
بهارنارنج68 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6290 مبارک باشه عزیزم منم قرص میخورم وای نکنه یهو حامله بشم😭😭 در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
mahniya64 عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 1354 بی خیالی طی کن تبریک دیگرانو میخوای چیکار دعا کن نینیت سالم باشه اونا به شوهرت احترام نزاشتن که زنگ نزدن شایدم میخوان از دهن شوهرت بشنون
flawlessز مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 450 انشالله هر چی صللحتون هست براتون پیش بیاد ممنونم گلم
پناااااه عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 493 سوزوندن نمیخواد خودت رو ازاد کن از قید و بند توقع آخه فقط تو اذیت میشی تو کار خوبو کردی خدا حواسش بهت هست
msmmhra عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 7528 کاش منم حامله شم بخدا این چیزاش اصلا مهم نیس😓 خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
flawlessز مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 450 مبارک باشه عزیزم منم قرص میخورم وای نکنه یهو حامله بشم😭😭 وااای خعلی حس خوبیه عزیزمممم چراناراحتی خب
مامی_جون14 عضویت: 1393/02/05 تعداد پست: 7071 مگه شما به خاطر تشویق و تبربک بقیه بجه اوروین؟؟؟اگر کسی تبربک گفت معرفت خودش رو رسونده کسی هم نگفت که دیگه معلومههه تکلیفششماهم بکبتر به همسرت گفتی کا ازشون ناراحتی و اونم متوجه بی معرفتی مادر و خواهرش کردی دیگه بسه خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏
flawlessز مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 450 بی خیالی طی کن تبریک دیگرانو میخوای چیکار دعا کن نینیت سالم باشه اونا به شوهرت ... اره کموبیش خرجی میده بهشون:(
شکلات_تلخ۱۰۰ عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 4126 😂😂 جدی گفتم نشستی غصه میخوری تبریک نگفتن ؟بیخیال عامو❤❤❤ تمام ارزوی شب من ندیدن فرداست.. ~bǝʎɐbɐɥS ~ɹɐʌıɹɥɐɥs