2777
2789
عنوان

نی نی دارمممم🥺🥺

360 بازدید | 39 پست

دوروزکه متوجه شدم باردارم من قرص ضدبارداری میخوردم منظم هم میخوردم ولی نمیدونم چطورشده که باردارشدم پ.ریودنمیشدم گفتم شایدقرص ضدبارداری متوقف کرده ولی شک کردم به همسرم گفتم بی بی چک بیاربزنم ببینم باردارم چون دل دردم دارم میگفتم حتماوقته پ.ریودمه هرچیزی میخوردم میموندسردلم بعدگرف اورددیدم نی نی دارم سریع رفتم سونوگرافی ببینم چندهفته امه دیدم هفت هفته وچهارروزمه بعدزنگ زدم ب مامانمیناگفتم بعدهمسرم گف زنگ بزن ب مامان منم بگونمیخواستم ب مامانش بگم کلی اصرارک بگوخوشحال میشه من برداشتم زنگ زدم گفتم ک مامان من حامله ام یجوررفتارکردفقطگف باشه مبارکتون باشه بعدخدافظی کردیم ازانروزب بعدب من یه زنگم نزده بگه که درچه وضعیتی هستی منم به همسرم گفتم مامانت زنگم نزده ناراحتم امروزنه آبجیات زنگ زدن تبریک بگن ولی عوضشش همه زنگ زدن پبام دادن تبریک گفتن خعلی ناراحتم چیکارکنم بسوزونمشون؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه شما به خاطر تشویق و تبربک بقیه بجه اوروین؟؟؟

اگر کسی تبربک گفت معرفت خودش رو رسونده کسی هم نگفت که دیگه معلومههه تکلیفش

شماهم بکبتر به همسرت گفتی کا ازشون ناراحتی و اونم متوجه بی معرفتی مادر و خواهرش کردی دیگه بسه

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏