2777
2789

اوعمه همسرم از کشورخارجی اومده اولین باره که میخوام ببینمش و خیلی ذوق داشتم چون خیلی میگن مهربونه و بدون اینکه منو ببینه یا باهام حرف بزنه سرعقدم کلی کادوفرستاده بود و توی شرکتش برام کار جور کردو...

حالا من بامادرشوهرم دعوای بدی کردم که کینش هنوز تو دلمه چون بدجنس ترین و مریض ترین زنی هست ک به عمرم دیدم 

فردا اونم دعوته خونه مادربزرگ همسرم بهم بگید چه رفتاری داشته باشم جلوش 

حقیقتا نمیتونم خوب باشم چون هم به من هم به مادرم خیلی توهین کرد و بقیه هم خیلی خوششون نمیاد ازش سراجبار دعوتش کردن 

خیلی حالم بده بخاطر اینکه چشمم قراره بهش بیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا بخاطر همسرت رعایت کن و احترام بذار توی دیدار اول 

بخاطر همسرم خیلی معذبم وگرنه اگه به خودم بود سلامم نمیکردم قطعا

همه میدونن که باهاش مشکل دارم نمیدونم چکنم

فقط سلام احوال پرسی 

بعدم خدافظ با مادرشوهرت داشته باش

و بقیشم با میزبان باش

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
احترام بزار در کنار بی محلی قیافه نگیر چون میگی اولین دیدارت باعمه همسرت هستش خنده رو باش باهمه حالا ...

با اون یه نفر چطوری رفتار کنم که باخودشون نگن بی سیاسته