2777
2789
عنوان

خواهر

196 بازدید | 22 پست

بچه ها من یه خواهر شیطان دارم، اسمش خواهر نیست فقط واسه اینکه شما نسبتشو بدونید گفتم خواهر ، خانوادمو خیلییی اذیت میکنه، زندگی منو داغون کرده، اصلا فاجعست، به نظرتون چرا هیچیش نمیشه؟ همیشه هم خر شانس، چرا اینجور ادما بدبخت نمیشن؟من واقعا ارزوم دیدن بدبختیه اینه، الهی امین🙏به زمین گرم بخوره انشالله، الانم نیاید فازای ادمای مهربون که نفرین نکن و اینارو بگیرید لطفا، خودم به ندازه کافی داغون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راجب خودشو کاراش بگو تا ماهم بات همدردی کنیم فوش بدیمش

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

منم ازین به اصطلاح خواهرا دارم ولش کن بالاخره یه روزی یه جاییی به سزای اعمالش میرسه صبر خدا زیاده

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم ازین به اصطلاح خواهرا دارم ولش کن بالاخره یه روزی یه جاییی به سزای اعمالش میرسه صبر خدا زیاده

همیشه جالب بوده که خدا صبرش برای اینطور ادما زیاد و برای ما کمه

همیشه جالب بوده که خدا صبرش برای اینطور ادما زیاد و برای ما کمه

نگران نباش خدا اونایی که دوست داره زود به راهشون میاره که گم نشن بذار اونی که بدی میکنه انقدر تو بدیاش دست و پا بزنه و توهم خوشی داشته باشه که دیگه راه نجاتی براش نمونه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...