2777
2789

نفس عمیق بکش و ب چیزای خوب فک کن. کلا اون حسو از خودت برون

منم جدیدا فهمیدم اینکه حس میکنم دارم خفه میشم و ی هو خیز برمیدارم فرار کنم از خودم.. چیه!

فقط با این کارا میتونم ب خودم کمک کنم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

منم همینطورم 

ایترس شدید و طولانی 

همش دلشوره 

فکر و خیال 

هزینه روانپزشکی هم خیلی بالاس 

فعلا جای دولتی پیدا کردم برم نمیدونم جواب میگیرم یا نه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز به مشاوره داری ولی از اون مهم تر کلی چیزای جزئی هست تو زندگی که باید نکاتش رو رعایت کنی و یه هم صحبت خوب داشته باشی که راهنماییت کنه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
نفس عمیق بکش و ب چیزای خوب فک کن. کلا اون حسو از خودت برون منم جدیدا فهمیدم اینکه حس میکنم دارم خفه ...

همون پنیکه .من یه موقع میبینی چند ماه خوبم و اصلا آثاری ازش نیست اما وقتی دچار تنش او زندگی میشم که باهاش درگیرم ،میاد سراغم و حالا حالا میمونه و خیلی سخت و با زور میرم سراغش تا الان که در برابرش ایستادم .و از به بعد ‌‌‌‌‌....

سعی کن به اضطرابت غلبه کنی

تنها راه، حل اون مشکل استرس زا هست 

و اینکه قبول کنی زندگی جریان داره 

سختی و راحتی باهمه

و ردزگار واسه همه همینطوره 

منتها به شکل متفاوت برای هرکسی 

ارتباطت رو با خدا بیشتر کن و کارهات رو بسپر به خودش 

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔
همون پنیکه .من یه موقع میبینی چند ماه خوبم و اصلا آثاری ازش نیست اما وقتی دچار تنش او زندگی میشم که ...

مراقبه کن و تمرین تنفس 

عالیه 

بار خدایا، ای پادشاه ملک هستی، تو هر که را خواهی ملک و سلطنت بخشی و از هر که خواهی ملک و سلطنت بازگیری، و هر که را خواهی عزت دهی و هر که را خواهی خوار گردانی، هر خیر و نیکویی به دست توست و تنها تو بر هر چیز توانایی.

آل عمران ۲۶

همون پنیکه .من یه موقع میبینی چند ماه خوبم و اصلا آثاری ازش نیست اما وقتی دچار تنش او زندگی میشم که ...

بله...

میفهمم چی میگی

اما من الان مشکلی ندارم. نشستم فیلم میبینم تو اتاق حس میکنم دارم خفه میشم اما نمیخوام برم بیرون.. میخوام خودمو کنترل کنم. من یه بچه تو شکمم دارم. برای اون نگرانم.. نگرانم بعد بدنیا اومدنش بدتر بشم😣

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴