2777
2789

مامانای مشهدی که بچه های ۳ سال به بالا دارید بیاید همو بشناسیم و از همدیگه اطلاعات بگیریم

خدا جون شکرت بابت همه داشته هام و نداشته هام😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشهدیم ولی بچم ۶ سالشه.بای🥲

منم6ساله شده چن روزه😁

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
مشهدی نباشیم نمیشه؟

چرا میشه هدف اینجا اینه یه سری رفتارهای بچه هامون که نمیدونیم باهاشون چکار کنیم رو از هم بپرسیم

خانمابچه هاتون رنگهاروبلدن؟ازنقاشی چی بلدن بکشن؟

اره دختر من رنگها رو بلده اما نقاشی نه زیاد بیشتر خط خطی میکنه 

تولدش مبارک پسر من ماه آینده میره تو ۶ امسال میرن مدرسه...شما پیش گذاشتین؟

ممنون عزیزم، تولد پسر شماهم پیشاپیش مبارک، اره امسال میره اول، پیش دبستانی بردمش ولی غیر حضوری بودکلا

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

ببینید فقط یه چیزو من متوحه شدم بچه ها دوست دارن تو این سن کارهارو برعکس بکنن مثلا بگی برقو خاموش کن میگن‌نه ولی بگی برقو خاموس نکنی ها بدو میکنن خاموش میکنن خیلی جالب بود برام😂😂🤣🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
خانمابچه هاتون رنگهاروبلدن؟ازنقاشی چی بلدن بکشن؟

رنگ رو کم وبیش بلده چون خواهرش مدرسه میره میبینه دیگ شمردن هم تا سی بلده بچم بمیرم براش چون اسم داره با دم یار میرنم باید تا سی بشمارم🙄🙄نقاشیم یه گردی میکشه براش چشم‌و ابرو میزاره🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو