2777
2789
عنوان

marzi و کوفته 🫰🏻🍙😋

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 50 پست
قربون شما عزیزم🫰🏻💋

آخی مرضی جونم خدا سلامتی بده بهتون.بد بیماریه کوفتی.من عید عروسی نرفتم بخاطر بچه هام گفتم سلامتیشون مهمتره.همه جاریام رفتن چقدم خوش گذشته بود بهشون خداروشکر.ولی سه روز بعد پسر یسالو نیمم از پدرشوهرم مریضیو گرفت وکله خانوادمون درگیر شدیم حتی سیزدهم نتونستم برم.خیلی برا بچه هام سخت گذشت بمیرم براشون.ولی شکر گذشت اونروزام.الهی مریضی ازتون دور باشه دیگه گلم

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
آخی مرضی جونم خدا سلامتی بده بهتون.بد بیماریه کوفتی.من عید عروسی نرفتم بخاطر بچه هام گفتم سلامتیشون ...

آخی عزیزم 

خداروشکر که بهترید 

منم بخدا هیچ جا نمیرم 

هر جا هم برم کلی ماسک و شیلد و دستکش داریم هممون 

اما میگیریم😐نمیدونم چرا 

البته من دلیل اینبار مبتلا شدنمون رو میدونم هم چند دسته مهمان پشت سر هم داشتم که ممکنه یکیشون ناقل بوده باشن 

هم به اصرار مهمان ها رفتیم حرم که خب حرم قم رو هم دیگه همه میدونیم چقدر شلوغ و پر از مهاجر و آلوده اس 

من از اول کرونا اصلااااا نرفتم بودم 

اما اینبار به اصرار مهمونام رفتم و متاسفانه پشیمون شدم 

فرداش دخترکم آبریزشش شروع شد

.Pain🔥you made me a believer

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزم  خداروشکر که بهترید  منم بخدا هیچ جا نمیرم  هر جا هم برم کلی ماسک و شیلد ...

فدات عزیزم.اره انگار هرچی بیشتر میترسیم بیشتر سرمون میاد.طفلی بچه ها خیلی سخته خدایی

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
عزیزم ترخون و مرزه و جعفری باید تازه باشه یا خشک شده ؟

عزیزم من هم تازه استفاده کردم تو کوفته هام هم خشک با هر دو خوب میشه 

اما خب طبیعتا تازه اش چیز دیگه ایه

.Pain🔥you made me a believer