2777
2789
عنوان

marzi و کوفته 🫰🏻🍙😋

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 50 پست
جاتون خالی  اتفاقا اصلا سخت نیست  اگر مرحله ورز دادن رو درست انجام بدید عالی میشه  ...

مرسی عزیزم باید عزمم و جزم کنا تنبلی رو بزارم کنار درست کنه ی بار

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁😁 شرمنده دیشب صرف شد 🤣🤣🤣 دفعه بعد انشالله با دسته چک و ۳ تا ضامن معتبر مراجعه کنید ببینم ...

لنتی🤣🤣🤣❤❤❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مرضی جان من همش تایپکاتو دنبال میکنم

خیلی عالیه ولی  خیلی کم درست میکنم بخاطر در دسترس نبودن موادش ولی به ذهنم میسپارم 

کاش لااقل همسایت بودم هر چی اضافه می اوردی بهم میدادی چون مشخصه خوشمزس غذاهات

کاش میشد مجازی هم خونه دوستی دعوت میشد  

سلام بلا به دور بهترید؟؟

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
مرضی جان من همش تایپکاتو دنبال میکنم خیلی عالیه ولی  خیلی کم درست میکنم بخاطر در دسترس نبودن م ...

سلام عزیزم باعث افتخارمنه گلم💋 

من سعی میکنم دستورایی که میذارم ساده باشن و مواد اولیه اش موجود باشه تو همه خونه ها

ولی در کل میتونید تاپیک هامو تو علاقه مندی هاتون ذخیره کنید و هر موقع آماده بودید درست کنید

.Pain🔥you made me a believer

سلام بلا به دور بهترید؟؟

سلام عزیزم 

ممنونم شکر خدا بد نیستیم 

همسرم خوب شدن 

من و آیه هنوز یکم مشکل داریم 

آیه متاسفانه خیلی زود عفونی شد گلو و گوشش عفونت کرد و آنتی بیوتیک و کلی داروی دیگه میخوره

عالی عزیزم 😍😍راستش تازگی متوجه شدم دچار سنگ صفرا شدم 😓فکر نکنم خودم بتونم بخورم باید درست کنم بدم خانواده نوش جون کنن منم تماشا😭

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
عالی عزیزم 😍😍راستش تازگی متوجه شدم دچار سنگ صفرا شدم 😓فکر نکنم خودم بتونم بخورم باید درست کنم بدم ...

ای بابا ناراحت شدم😞انشالله هر چه زودتر بهتر بشی عزیزم