2777
2789

تنبلی تخمدان داری عزیزم؟

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۳ قلو شد😍

منم قرص کلوموفین و آمپول گرفتم خواستم اقدام کنم بزنم دو قلو شه😍

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من دو بار با لتروزول  پسر دار شدم  که ای کاش حرف دکتر رو گوش نمی‌کردم  سر سومی  دختر میخواستم با وجود تمام تلاش  ها برای دختر شدن  ولی به خاطر مصرف لتروزول  باز پسر دار شدم  الآن  سه تا پسر دارم 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
انشاالله میشه ولی ما ارثی هم داریم

منم از طرف پدریم داریم بیشتر یعنی مادربزرگ و عمه و اینام دارن نمیدونم به من رسیده یا نه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سلام،من از روز چهارم پریودی به مدت پنج شب لتروزول مصرف کردم باید روز ۱۲تا ۱۴ پریودی میرفتم سونوی واژینال بعدش من برام جور نشد که برم دکتر بنظرتون ضرری داره،تازه دوره اول هم هست که مصرف کردم

همش خواست خداست من دوتا از اطرافیانم دو قلو دختر شدن با این قرص یکی ام که هلاک رژیم بود اونم دختر شد خواهر شوهر خودم یکسال رژیم دختر گرفت سردی نموند که نخوره پسر شد 

رژیم تاثیر آنچنانی نداره از خدا بخواه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه