2777
2789
عنوان

کمک کنین

69 بازدید | 4 پست

پنج‌ ساله ازدواج کردم تقریبا ساکتم یعنی کلا آرومم از بچگی، باشوهرم حرف میزنم ولی زیاد شاد نیستم انگار هرکاری میکنم نمیتونم شاد باشم،مثلا خودمون دوتایی هستیم نمیدونم چیکار کنم تا باهاش شوخی کنم یا چی‌بگم که خوشحال باشه و از من راضی باشه،چیکار کنم باهاش راحت باشم‌و فکر کنه باهاش صمیمی هستم میشه کمکم کنین؟مشاوره رفتم یه مدت خیلی خوب شده بودم ولی کم کم دوباره مثل قبل دارم میشم دوس دارم شوهرم منو‌میبینه بخنده،باخودم فکر میکنم میگم من اوایل مشاوره چقدر خوب شده بودم چرا الان نمیتونم دوباره مثل اون موقع که مشاوره میرفتم بشم،من تو زندگی زناشویی ضعیفم ازتون خواهش میکنم کمکم کنین😭😭

شوهرمو خیلی دوس دارم ولی بلد نیستم اگه هم یاد بگیرم بعدهدیه مدت همه چی از یادم میره😟😟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر داره ولی بعده یه مدت همه چی رو فراموش میکنم😟

خب همش برو اگه سختته مشاوره هاي تلفني هم هست هي تو ذهنت ميخونه فراموش نميكني😁ولي در كل ذات و شخصيت هر كسي يك جوري باشه تغببر نمبكنه شايد اگه تلاش كني رو ذهنت كار كني خيلي بهتر بشي ولي بازم كلا نميتوني عوض شي سعي كن همينطوري كه هستي خودتو دوست داشته باشي و قبول كني

خب همش برو اگه سختته مشاوره هاي تلفني هم هست هي تو ذهنت ميخونه فراموش نميكني😁ولي در كل ذات و شخصيت ...

شوهرم دوس نداره من ساکت و‌آروم باشم به خاطر همین میگم دوس داره شاد باشم😟