2777
2789
عنوان

بچه دارا کمک

41 بازدید | 4 پست

خاموما پسرم 16ماهشه  تقریبا یک هفته است معذزت میخوام مدفوعش تعداد دفعاتش زیاده و حالت نرمال و همیشگی نداره یا نرم هست یا کلا شل و ابکی تو روزم تا پنج شش بار با همین دوحالت مدفوع داره تا الان بابت دندون درآوردن اسهال نداشته ولی همچنان داره دندوناش درمیاد سابقه رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت که به گفته دکترش که سه ماه پیش دید گفت بهتره و محصولات گاوی رو چند ماهی هست میخوره مشکل مدفوع تا الان که یک هفته است اینجوری شده نداشته و شدیدا هم غلط میزنه تو خواب بیقراره باید چیکار کنم اگه تجربه دارید انگار دل دردم داره به خاطر وضعیت گوارشش چون شکمش ماساژ میدم دراز میکشه تکون نمیخوره اشتهاش کم شده بود ولی الان دو سه روزیه خوبه غذا میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ویروس جدیده، اول به گوارش میزنم بعد هم علایم سرماخوردگی،اکثر بچه ها گرفتن

مطمعنید اخه الان ی هفته است فقط مشکل گوارشه آبریزش و بینی و سرماخوردگی نداره

مطمعنید اخه الان ی هفته است فقط مشکل گوارشه آبریزش و بینی و سرماخوردگی نداره

پسر من اولش همین جوری شدبعد هم علایم شدید سرماخوردگی،  ان شاالله که برای شما اینجور نباشه زود خوب بشه