2777
2789
عنوان

استردادجهاز

395 بازدید | 57 پست

سلام بچها من شکایت همسرم ومادرشوکردم  دیروز رفتم کلانتری وقرارشداونام بیان ولی نیومدن حالا امروزم  استردادجهیزیه ام بود رفتم شورا قرارشد اونم بیاداگه توافق کردیم بریم سرزندگی ولی نیومد زنگم زدن نیومد دیگه بهم گفتن ولش کن مهم نیست نیومده ما رای صادرکردیم منتظر پیامک باش حالا چیمیشه یعنی من میتونم برم وسایلاموبیارم ترخدا اطلاع بدین و اینکه بنظرتون چرانیومد شورا؟؟؟؟ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که جهاز میبری صدتا عیب میزارن رو وسیله ها. حالا میخوای پس بیاری نمیدن. خدا نگذره از آدمهای خون ...

شورا گفت پیام میاد رای صادر کردن برام 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
موقعی که جهاز میبری صدتا عیب میزارن رو وسیله ها. حالا میخوای پس بیاری نمیدن. خدا نگذره از آدمهای خون ...

الهی آمین تمام زندگیم مامانش ریخت بهم بچمم ۱سالشه بهم ندادنش

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شاید ادما موقع عصبانیت هزارتا حرف  بهم بزنن... نمیشه ک با کوچیکترین حرف طلاق بگیره ادم اگ جای ...

بخودم نگفته ب فامیلشون گفته بهش بگید نمیخامش ۴ساله قیافه زشتشوتحمل کردم ولی دگ نمیخامش الکی الکی همچیوخراب کرده

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨