2777
2789
عنوان

محصولات سیمپل

2264 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه کرم مرطوب کننده خریدم از یه جای معتبر ولی جعبه اش اصلا تاریخ تولید انقضایی نزده چیکار کنم حالا؟؟

اگه شماهم دارید میشه لطفا از جعبه اش عکس بدید 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من جعبشو انداختم ولی یه بچ نامبر ته قوطیش هست اونو بزن تو نت اطلاعاتش میاره

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضی ازش؟

باید یک ماه استفاده کرد تا فهمید خوبه یا نه..

ولی نسبت به دو سه تا مرطوب کننده قبلیم این سریعتر جذب میشه و اصلا چرب نیست ....

الان که میترسم فیک باشععععععع بااینکه از جای معتبر خریدم ولی چرا تاریخ تولید انقضا نزدههع

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
باید یک ماه استفاده کرد تا فهمید خوبه یا نه.. ولی نسبت به دو سه تا مرطوب کننده قبلیم این سریعتر ...

سیمپل فیک نداره بنظرم

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
بچ‌کد داره. از طریق او تاریخ انقضاش میاد. من مدل لایت داشتم جالب نبود

مرررسییی...

اتفاقا منم لایتش‌ رو‌خریدم الان سه روزه استفاده میکنم راضیم نسبت به دوسه تا مرطوب کننده قبلیم هم‌ زودتر جذب میشه هم چرب نیست 🙂🥲

سیمپل فیک نداره بنظرم

جدی؟ خیالم راحت شد یکم حساسم من🙂🥲💔

من جعبشو انداختم ولی یه بچ نامبر ته قوطیش هست اونو بزن تو نت اطلاعاتش میاره

مرسی عزیزم ❤️

مرسی عزیزم ❤️

خواهش میکنم گلم😍

مرررسییی... اتفاقا منم لایتش‌ رو‌خریدم الان سه روزه استفاده میکنم راضیم نسبت به دوسه تا مرطوب کننده ...

پوستتون مستعد جوش؟راصی بودین؟ابرسانی داره؟

برا شفا مریضی های من یه حمد میخونید لطفا 
پوستتون مستعد جوش؟راصی بودین؟ابرسانی داره؟

اره مستعد جوشه پوستم،، راستش من چون چندتا محصول جدید همزمان استفاده کردم دقیق متوجه نشدم😂💔ولی خیلییی زود جذب میشد و از چند نفر دیگه هم تعریفشو شنیدم 

اره مستعد جوشه پوستم،، راستش من چون چندتا محصول جدید همزمان استفاده کردم دقیق متوجه نشدم😂💔ولی خیلی ...

جوش نزدی خوب ؟پوست من چرب اما به شدت دهیدراتس و پوسته پوسته میشه 

برا شفا مریضی های من یه حمد میخونید لطفا 
جوش نزدی خوب ؟پوست من چرب اما به شدت دهیدراتس و پوسته پوسته میشه 

اگه اینجوری پوستت به نظرم از محصولات خیلی قوی که چربی پوست رو‌کامل میگیرن استفاده نکن اصلا ،،، ماسک آبرسان و آبرسان خوووب بگیر ...

اره جوش زدم متاسفانه وای نفهمیدم از کدوم بودم فک کنم از تونرم بود