2821
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

59 بازدید | 6 پست

سلام ..فردا عروسی دعوتیم ...من ی لباس برام خریده بود مامانم ..رنگش سیاهه..من پیش خودم گفتم اونو میپوشم و اینا ..و حالا خواهرم گیر داده باید اونو بدی ب من ..منم بهش گفتم اخه دوست دارم خودم بپوشمش ولی هرکدوم دیگه از لباسامو میخوای بردار ..اما اون میگه ن باید اونو بدی ب من و همش بهم فشار میاره ..امروز صبح هم اومد خونمون میگه اون لباسه ب تو نمیاد تو اصلا بهت نمیاد ...

خیلی بهم برخورد ..ولی نتونستم چیزی بگم دلم خنک شه ..مامانمم میگه چیز بدی نگفته ک ..ای داد بی داد اومده میگه لباست بهت نمیاد ..واینم بگم خواهرم خودش خیلی خسیسه ..حالا ب نظر شما خودم بپوشمش یا بدم اون ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپوشش ببین اگه واقعا بهت نمیاد بده بش. ولی اگه بت میاد خودت بپوشش. 

اون همش سعی داره ب من بگه سبزم اما خدا شاهده پوستم گندمی مایل ب سفیده ..واون خودش پوستش قرمزه ..از کجا بفهمم بهم میاد ..میرم جلو اینه خودم میگم خوبه ولی دیگران میگن بده 🙁

دوست دارم خودم بپوشم اما اتقد اومده مامانمم همش میگه طلا ک نیست لباسه ..درک نمیکنن خودمم ادمم  

اگه لباس دیگه ای داری بده بهرحال خواهرته

ولی در کل اختیار لباست با خودتع

حِرمــٰـان 

2824
2823
2791
2779
2792