2777
2789
عنوان

زائده توی گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 12113 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوزه اس عزیزم

الان که گفتید رفتم سرچ کردم اتفاقا علائمش رو هم دارم مثلا چندوقت پیش از بینی نمیتونستم نفس بکشم انگار یچیزی راهش رو بسته بود ولی یکم عجیب نیست تو ۲۳ سالگی لوزه سوم؟

الان که گفتید رفتم سرچ کردم اتفاقا علائمش رو هم دارم مثلا چندوقت پیش از بینی نمیتونستم نفس بکشم انگا ...

نه من سوم چهارمشو نمیدونم فقط میدونم لوزه اس سرطان گلو چیه دختر اگه پزشک لازم بدونه یه عمل ساده میکنی راحت میشی نترس

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

رفتی دکتر براش؟ منم دارم فکرکنم طبیعیه اون برجستگیا منم ب شدت فریکی ام دنبال درد توخودمم......قبلا هم دکتر رفتما اما ول کن نیستم

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜

زیاد مشخص نیست تصویر کیفیت خوبی نداره ولی به گمونم بابت رفلاکس معدست اگه سوزش سر دل احساس اینکه یچیزی تو گلو گیر کرده و نا بلا میاد و نه پائین علائم رفلاکس و این زخم و گلودرد والتهاب گلو بابت رفلاکس معدست .