2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این زن داداش اخه

278 بازدید | 25 پست

چند وقت پیشا بود گفت بیا بریم تو محل یکم هوامون عوض شه رفتم

رسیدیم به مغازه آرایشی بهداشتی گفت یه ریمل بخرم گفت بخر یه اسنس برداشت ۱۰۰ تومن شد کیفشو نگاه کرد گفت کارت همراهم نیس تو لطفا بکش بعدا بهت میدم بعد رسیدیم به داروخانه گفت چند وقته هی به حمید(شوهرش که داداش منه)میگم لسه گیر بخر برا بچه یادش میره اگه پول تو کارتت هست بخر بعدا بهت میدم گفتم باشه 

چند وقت گذشت دیدم به رو خودش نمیاره میدونستمم اگه بگم میخواد بره پیش داداشم ابغوره بگیره و فلان داداشمم گیرمیکنه بین ما ناراحتی پیش میاد چیزی نگفتم 

گفتم صبر کنم تا به موقش

دیروز رفتیم تو پارک گفتم دوتا لاک بخرم شد ۵۰ تومن بهش گفت لطفا کارت بکش منظورم این بود که کم‌کنیم پا حساب

امروز پیام داده ۵۰ تومنو بده میخوام دخترمو پیش دبستانی فشرده یک ماه بفرستم

منم دانشجوم واقعا نیاز دارم درآمدی هم ندارم

میدونمم اگه بگم میگه تو که میدونی داداشت تازه خونه خریده بدهکاره حالا اون صد تومنو نباید میگفتی:/

دختر عمومه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

وای چقد پرروهه

واقعا نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا بگو تازه هنوز بهم بدهکاری مثل اینکه فراموشی داری.بعدشم گفت خونه خریدیم و فلان بگو من مسئول قناعت و صرفه جویی شما نیستم میخواستی ریمل نگیری اگه دستتون خالیه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خب بهش بگو ب من چ تازه خریده تو چرا ولخرجی میکنی منم لازم دارم این ب جای اون پول با مامانت حرف بزنی بهتره بهش بگه درضمن اگه داداشم تازه خونه خریده تو چرا دخترت رو میفرستی پیش دبستانی فشرده والله

سکوت سرشار از ناگفته هاست
واقعا نمیدونم چیکار کنم

اون موقعه که میگه یه نه بگو خودتو خلاص کن یا دوتا کارت بانکی پیشت بذار یکی پول دداشته باشه یکه نه اونی که نداره بده بگو اه منم‌ندارم 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

درک نداره از دم مترو تا خونمون اسنپ ۱۵ تومنه از دانشگاه میام چون میخوام قناعت کنم نیم ساعت پیاده راه میرم اخه چرا درک نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درک نداره از دم مترو تا خونمون اسنپ ۱۵ تومنه از دانشگاه میام چون میخوام قناعت کنم نیم ساعت پیاده راه ...

ببین اون خانوم خونه ی داداشته، پس خونه خریدنشون یعنی اون خانوم همین الان ی خونه داره. تو چی؟ خونه داری؟ پس اون دارا تره و دل نسوزون. مام ازین فامیلای بنداز داشتیم. هرشب فامیلای خودشو شام و .. میداد، به ما میرسید فقط میومد میخورد و همش گریه میکرد نداریم نداریم

عزیزم یعنی چی نمیدونم چیکار کنم😐

حرص ندید به من

او اونقدر پرو تشریف داره۵۰تومنو ازت میخواد

بعد تو هیچی نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟تا کی میخوای از حقت بگذری و بترسی به خاطر پرویی دیگران؟به خودت بیا لطفا

بهش بگو عزیزم احساس میکنم فراموش کردی اون روز من۱۰۰تومن دادم برای ریملت و فلان قدرم دادم برای لسه گیر فلان جان

منم این روزا یکم دستم تنگه و به پول نیاز دارم و دوس ندارم از کسی قرض بگیرم

۵۰تومن از از فلان قدر کم کنی میشه فلان قدر

بی زحمت در اولین فرصت بفیشم بزن به کارتم چون میخوام کلاس زبان انلاین ثبت نام کنم

بیخیال باش اگه بازم بهت گفت بگو یادته بهم بدهکاری هنوزم باید بقیه رم بهم بدی بگو باید برم کتابخرم اگه داری بقیه رم برام کارت ب کارت کن 

سکوت سرشار از ناگفته هاست