2777
2789
عنوان

رفتارای بچه نوزده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 41 پست
خیلی از حرفامو متوجه میشه ،ارتباط چشمیش خوبه ، بهم لبخند میزنه بغلم میکنه ، آب ، دد ، تاپ، بابا و ما ...

خوب پس طبیعی هست و جای نگرانی نداره ما مادرها واسه هر چیز کوچیک فکرمون میره به بدترین چیز ممکن آخه این چه عادتیه ماها داریم نمیدونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس طبیعی هست و جای نگرانی نداره ما مادرها واسه هر چیز کوچیک فکرمون میره به بدترین چیز ممکن آخه ا ...

این که یه وقتا کار تکراری میکنه و با انگشت اشاره نمیکنه نگرانم کرده هر چی بخواد دست منو میکشه سمتش یعنی نرماله؟

خدایا شکرت 😍
پسر منم نوزده ماهس ،بعضی اوقات همین طوری پله هارو بالا پایین میکنه ،اگه سرسره بلند باشه یکم،ولی اون ...

واقعا آخه پسر منو ولش کنی همش دوست داره از پله بالا بره یا پایین بیاد سرسره رو کار نداره باهاش

خدایا شکرت 😍
کارای تکراری کردن نشونه اتیسم

بچه ها معمولا کارای تکراری زیاد میکنن ربطی نداره علایم دیگه هم باید باشه مشهود ترین علامتش اینه که ارتباط چشمی برقرار نمیکنه و وقتی باهاش بازی میکنین یا شعر میخونین براش نگاتون نمیکنه که پسر شما خداروشکر اینجوری نیست پس خیالتون راحت باشه عزیزم 

واقعا آخه پسر منو ولش کنی همش دوست داره از پله بالا بره یا پایین بیاد سرسره رو کار نداره باهاش

خب حتما از سر خوردن می‌ترسه، پسر منم می‌ترسید دو سه بار خودم با دست گرفتم سرخورد ،بعد خودش یاد گرفت سر بخوره ،با اینحال باز زیاد سمت سر خوردن نمیره ،بیشتر رو همون پله ها بدو بدو میکنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بچه ها معمولا کارای تکراری زیاد میکنن ربطی نداره علایم دیگه هم باید باشه مشهود ترین علامتش اینه که ا ...

عاشق شعره اتفاقا میشه شعر بخونم میاد میشینه روبروم 

خدایا شکرت 😍
پسر منم نوزده ماهس ،بعضی اوقات همین طوری پله هارو بالا پایین میکنه ،اگه سرسره بلند باشه یکم،ولی اون ...

پسرتون حرف میزنه؟اعضای بدنشو اشاره میکنه؟

خدایا شکرت 😍
این که یه وقتا کار تکراری میکنه و با انگشت اشاره نمیکنه نگرانم کرده هر چی بخواد دست منو میکشه سمتش ی ...

عزیزم این طبیعی هست بچتون هنوز خیلی کوچیکه کم کم یاد میگیره همه ی بچه ها که شبیه هم نیستن مثل بچه هایی که اصلا چهاردست و پا نمیرن و یهو راه میافتن یا یه بچه سینه خیز نمیره یهو چهاردست و پا میره بچه ها با هم فرق میکنن اینکه کارای تکراری انجام میده چون دوست دارن وقتی یه کاری رو تازه یاد میگیرن ذوق میکنن هی تکرارش میکنن یا اینکه اشاره نمیکنه اشکالی نداره پسر منم هیچوقت اشاره نمیکرد اما خداروشکر سالمه الانم کلاس دومش داره تموم میشه نگران نباش 

عزیزم این طبیعی هست بچتون هنوز خیلی کوچیکه کم کم یاد میگیره همه ی بچه ها که شبیه هم نیستن مثل بچه ها ...

ممنون که جواب دادی عزیزم . خدا پسرتو حفظ کنه 

خدایا شکرت 😍
یا اینکه چیزی میخواد منو به سمت اون چیز میبره یا دستمو به طرف اون شی میبره ولی با انگشت خودش اشاره ن ...

اینکه عالیه 

پسر من ۲۱ ماهگی اینو یاد گرفت که چیزی میخواد  مارو ببره پیش اون وسیله 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم